Wekelijks Nieuws


28-03-2009 10:43 -

...............................................................................*

01-03-2008 11:41 -
hoi Allemaal,
hier weer eens een berichtje van mij! Hoe gaat het met jullie? Zo als jullie allemaal vernomen hebben spring ik sinds kort 2 uurtjes (soms wat meer) trampoline. Dit doe ik met een paar mensen uit mijn klas voor de lol en het is harstikke gezellig. Ook is het voor mij best een uitdaging. Op vloer moest alles heel snel en nu moet ik mijn afzet echt afwachten. Aankomend weeken heb ik weer een wedstrijd ben benieuwd of ik nu mijn oefeningen uit kan springen. Verder heb ik het heel druk met alles vooral school en stage. Van de week was Verona hier gezellig. Ik laat jullie snel weer iets weten! heel veel liefs
Danila
...............................................................................*

24-12-2007 11:42 -
Hoi Allemaal,

Zo net voor kerst nog even een berichtje van mij. De verhalen deden al de ronde en op Stephanie haar site heeft het al even gestaan. Maar vanaf Januari 2008 ben ik geen turnster meer bij TSH. Dat betekent dus dat ik er mee stop. Na de zomervakantie mocht in eindelijk na 13 weken weer wat opbouwen met mijn enkel. Dat liep eigenlijk voorspoedig ik heb alles weer gemaakt een gesprongen met een brace. Maar na een tijdje was mijn motivatie weg. Wat wilde ik nog bereiken? Wat kon ik nog bereiken? Wat waren mijn kansen? Eigenlijk was mijn positieve gevoel weg en dan moet je na een tijdje een beslissing maken. Ik heb super mooie dingen meegemaakt en ik wilde niet met een negatief gevoel verder gaan. Misschien dat ik over een tijdje wel denk net zoals Fieke laat ik weer eens beginnen en kijken waar het schip strand. Want turnen is gewoon een super mooie sport. Op dit moment ben ik heel erg druk op school en loop ik ook 10 uur stage bij de onderbouw van TSH. En nog eens 4 uur bij een Fitness centrum. Dus ik ben druk bezig om een nieuwe carierre op te bouwen(als trainster):-p Ook kom ik nog vaak in de zaal gewoon even gezellig met de meiden. De laatste weken was ik vaak moe en de laatste week ook nog een ziek. Gewoon omdat ik zo erg moet wennen aan mijn nieuwe leven. Het ritme van trainen ? school ? trainen dat is er nu niet meer. En mijn vrije tijd is echt al met heel veel dingen opgevuld het lijkt wel drukker en zwaarder dan 30 uur in de week trainen. Natuurlijk wel op een andere manier. Afgelopen woensdag 19 december hebben we dus met z?n allen een spel gedaan en afscheid genomen van 4 turnster. Ook van mij dus, het voelde voor mij wel dubbel want ik ben er eigenlijk nog elke dag! Maar het was een super avond en dat afscheid was natuurlijk moeilijk ik heb zoiets eigenlijk nog nooit zelf meegemaakt. Nu ben ik de aankomende 2 weken lekker thuis gewoon met de familie kerst vieren en daarna 1 weekje op wintersport. Even bijkomen van alles en in het nieuwe jaar zie ik jullie vast wel weer maar dan sta ik al trainster(stagaire) op de vloer!
ALLEMAAL FIJNE KERSTDAGEN
EN EEN SUPER 2008!!
Veel Liefs van mij!

...............................................................................*

11-08-2007 18:38 - Vakantie!
Hoi Hoi Allemaal,
Hoe gaat het met jullie? Het is alweer een tijdje geleden dat ik een berichtje heb geschreven. Dus ja waar zal ik beginnen. Nou ten eerste ben ik lekker met mijn ouders, broertje en zusje naar Turkije geweest! Dat was echt super gaaf! Ik moest wel heel erg wennen, omdat ik 2 jaar lang niet in echt in de zon ben geweest. Ik was dus ook super erg verbrand de eerste dagen. Gelukkig aan het eind van de week niet meer. Ik heb daar gewoon lekker genoten. Het was daar wel erg warm. Soms in de schaduw al 43 graden. En als ik ging rennen om 7 uur was het al 35 graden en voelde ik mijn schouders al branden. Toen ik terug kwam was het in Nederland ook wel lekkerder weer geworden en ben ik gezellig een weekje naar de camping geweest. Ook ben ik een dagje met Mayra naar de Efteling geweest. Dat was echt super gezellig! Eigenlijk had ik toen al 3 weken vrij gehad maar ik zou nog een weekje mee gaan op TurnVakantieKamp in Haarlem. Dit is ook een schoolopdracht. Ik ging dus mee als leiding van een groep. En gaf training aan meisjes vanaf pupil 2 tot junior 1. Dat was echt een super ervaring voor me. Ik heb heel veel geleerd. Vooral veel gevangen! Ik hoop dat ik er volgend jaar weer bij kan zijn want het was super! Nou toen ben ik tussendoor nog 4 dagen ziek geweest en woensdag weer begonnen met de trainingen! Het ging eigenlijk best goed. Natuurlijk had ik wel spierpijn en blaren horen er ook bij maar het is me echt meegevallen. Ook gaat het veel beter met mijn enkel en heb ik al weer wat gesprongen op de tumbling! Nou ik ga nog even genieten van mijn weekend tot snel!
Liefs,
Danila

p.s. ik heb foto's toegevoegd!
...............................................................................*

06-08-2007 18:49 -

...............................................................................*

18-06-2007 14:31 - NK 2007
IEDEREEN SUPER GEFELICITEERD MET DE BEHAALDE MEDAILLES EN TITELS TIJDENS HET NK 2007.


Het was erg gezellig met de TSH-meiden ook in de huisjes. Ik heb veel meiden gefilmd en vond dit erg leuk! Wel was het gek hoor om aan de kant te zitten. Nou ik heb wat foto's toegevoegd toen we even lekker vrij hadden.
Tot snel Liefs,
Danila
...............................................................................*

13-06-2007 08:37 - NK 2007
Hoi Allemaal,

Alles goed met jullie? Met mijn voet gaat het eindelijk iets beter. Hij blijft alleen nog steeds dik vooral in de loop van de middag/avond. Maar de pijn wordt al steeds iets minder. Ook kan ik al iets verder buigen dan 2 weken geleden. Afgelopen week alweer wat dingen uitgetest met mijn brace om maar dan merk je toch dat hij de volgende dag wat dikker is. Dus nu mag ik alleen kracht doen voor mijn voet, brug en wat in de gordel. Het NK gaat dus jammer genoeg niet lukken maar dat wist ik een paar weken geleden al bijna zeker. Er moest echt een wonder gebeuren omdat nog te halen. En dat is jammer genoeg niet gebeurd maar mijn voet is nu het belangrijkste. Die moet eerst weer goed bewegen en minder dik worden. Aankomend weekend ga ik gewoon met de groep mee als een soort begeleiding. Ik ga ook alles filmen dus als jullie me met een camera zien weten jullie waarom!! Ik vind het op het moment best moeilijk omdat het NK toch wel dichtbij komt. Zo wordt het dus steeds realistischer dat ik niet mee kan doen. Maar ik heb er super veel zin in om met de groep mee te gaan. En ik ga dus ook lekker genieten, aanmoedigen, filmen en koken. IEDEREEN die meedoet aan het NK aankomend weekend heel VEEL SUCCES!
Liefs,
Danila

...............................................................................*

03-06-2007 19:42 - Enkel
Hoi Allemaal,
Eindelijk weer eens een berichtje van mij! Ik had telkens geen zin om te schrijven en wat ik dan zou moeten schrijven was ook niet echt leuk! Jullie weten waarschijnlijk allemaal dat ik 6 weken geleden alweer door mijn enkel ben gegaan! Nou na 2 weken heb ik toen een MRI gemaakt waarop alleen maar vocht,vocht,vocht,blauw,blauw blauw was te zien. Ze konden dus niet zien of mijn enkelbanden gescheurd waren. Uiteindelijk zei de enkel specialist dat mijn enkelband was gescheurd maar omdat hij het te dik vond moest ik 3 weken in een wrap om echt goed tot rust te komen. Dat is een soort gips maar je kan er wel op lopen. Dat was echt een ramp, het ging namelijk telkens stuk en zo heb ik in 3 weken tijd 3 verschillende kleurtjes gehad!! Nou uiteindelijk mocht het na 3 weken eraf en heb ik die vrijdag gelijk een CT-scan gemaakt omdat het nog steeds dik en pijnlijk was. Na het pinksterweekend had ik weer een afspraak met de enkel specialist en die heeft naar de CT-scan gekeken en naar mijn enkel natuurlijk. Omdat op een enkelband 6 weken staat mag ik weer belasten, maar doordat het nog steeds dik is vroeg hij zich af of het wel kon en verantwoord was. Het vocht wat er na 6 weken nog steeds zit is waarschijnlijk een onsteking in mijn kapsel/vlies eromheen. Ook heb ik verschillende botkneuzingen in mijn voet. En is het kraakbeen een beetje geraffeld waardoor mijn voet erg gevoelig blijft. Nu moet ik dus heel veel oefeningen doen om mijn voet weer sterk te krijgen en het kraakbeen weer mooi recht. Anders heeft het andere gevolgen. Ik kan nu sinds 1 week echt weer pijnvrij lopen maar buigen en strekken is nog steeds pijnlijk. Zo'n stom stapje en dan nu alweer ruim 6 weken niks kunnen doen met mijn voet. Ik vraag me zelf steeds af waarom moest ik dat nou doen?? Maarja ik kan het nu niet meer terug draaien en ben me er nu ook echt van bewust dat er een wonder moet gebeuren wil ik er over 2 weken op het NK staan. Mijn prioriteit is nu echt dat mijn voet beter moet worden. Daar moet ik namelijk nog heel mijn leven mee. Nou ik spreek jullie snel en misschien zie ik jullie nog wel op het NK!
Liefs,
Danila

p.s. Heb wat foto?s toegevoegd van mijn mooie gips/klomp voet! Vinden jullie mijn schoen niet hip??hihih

...............................................................................*

27-04-2007 19:59 - EK
Hoi Allemaal!
Hier weer een berichtje!! Zijn jullie ook allemaal naar het EK geweest donderdag? Nou ik wel met bijna alle meiden van TSH! We gingen al om half 8 met de trein vanaf Heerenveen naar de RAI. Het was best druk in de trein en ik liep op krukken en was dus echt bang dat ik iedereen om ver schopte. Toen we daar aankwamen waren we nog ruim op tijd. Verona en Lichelle super dat jullie de meerkamp finale hebben gehaald! En Lichel ook nog eens de brugfinale! SUPER Gefeliciteerd! Sanne en Stephanie hebben het ook super gedaan!(gefeliciteerd) Ik vond het erg spannend en leuk om te volgen. Ook heb ik veel meiden weer een keer gezien en gesproken. Ook weer even lekker gekletst met Laura,Mayra en Carina. Nou verder gaat het met mij wel oke. Waarschijnlijk heb ik toch mijn enkelband gescheurd. Of het helemaal afgescheurd is of alleen ingescheurd weten we nog niet. Afgelopen maandag had ik iets te veel gedaan waardoor mijn enkel toch weer wat dikker was geworden. Nu zit er nog steeds veel vocht in. Ik hoop echt dat het vocht er snel uitgaat! Gelukkig kan ik nu alweer aardig lopen en ben dus ook aan het afbouwen met de krukken. Ik laat jullie weten als ik iets meer weet en misschien tot morgen op het EK!
XXX
Danila

...............................................................................*

21-04-2007 06:41 -
Hoi Hoi Allemaal,
Zo hier dan eindelijk weer een berichtje van mij. Vorig weekend zat ik nog in Slovenie en nu zit ik thuis met mijn voet omhoog. Ja zo snel kan het gaan. Nou in Slovenie ging het niet super. Mijn brug oefening ging wel alleen niet alle handstanden op balk ben ik 1 keer gevallen met wisselhalf en op vloer heb ik mijn vloeroefening helemaal aangepast. Geen dubbelhoek gesprongen en 2.5 niet aan het eind. De afgelopen 4 weken was ik elke keer niet fit voor Twello had ik keelonsteking die week daarna verkouden toen kreeg ik voorhoofdholte onsteking en in Maribor had ik daar nog steeds last van. De antibiotica begon toen pas te werken dus echt alles kwam los. Ik sliep samen met Stephanie op een kamer en ik was echt bang om haar aan te steken. Gelukkig is dat niet gebeurt en heeft ze een super vloer neergezet in de finale( Steph gefeliciteerd met je 2e plek) Nou afgelopen week kreeg ik dus de uitslag van een bloedonderzoek en er bleek toch Pfeiffer in mijn bloed te hebben gezeten. Misschien dat ik daarom ziek was geworden. Gelukkig is het nu uit mijn bloed en kan ik weer echt trainen tenminste dat dacht ik! Afgelopen donderdag ben ik bij een heel dom stapje voor de training door mijn enkel gegaan. Ik schrok er echt heel erg van. Er kwam gelijk een ei op en ik ben dus ook voor de zekerheid naar het ziekenhuis gegaan om een foto te maken. Gelukkig was niets gebroken. Wel werd er een druk verband omheen gedaan. Die avond deed het zo veel pijn dat ik dat eraf heb gehaald. Toen schrok ik want het was nog dikker geworden. Gister was het gelukkig al wat afgezakt en vandaag(zaterdag) kan ik er alweer een heel klein beetje op staan. Ik hoop dat die zwelling snel weg gaat zodat we kunnen uitzoeken of er iets gescheurd is of niet! Ik hoop echt dat alles meevalt en hoe mijn voet nu voelt denk ik dat ik geluk heb gehad.
Wat een week he? En Petra die ook al zo ongelukkig is gevallen. Ik vind het heel erg dat ze nu het EK niet kan doen. Heel veel sterkte!
Ik kom in ieder geval donderdag kijken met of zonder krukken! Kom ik de Nederlandse meiden heel hard aanmoedigen. Nou misschien zie ik jullie daar nog.
Veel Liefs
Danila

p.s. De EK turnster(Lichelle, Verona, Sanne en Stephanie) + turners(Epke, Herre, Jeffrey, Yuri, Carlo en Anthony) heel veel succes aankomende week! Ik duim voor jullie!

...............................................................................*

06-04-2007 10:30 - Pasen
Hoi Hoi,
Hier nog een berichtje van mij over de afgelopen wedstrijd/periode. Aan het begin van dit jaar (januari) heb ik samen met Gerben afgesproken om gewoon mee te doen aan de EK kwalificaties niet met het doel: EK maar met het doel mijn programma die sinds Januari verzwaard is op een wedstrijd te kunnen turnen. Over het algemeen ben ik daar best tevreden over natuurlijk ik viel van balk en op vloer ging ik buiten de lijn maar tijdens de WK periode moest ik een foutloze wedstrijd draaien om 53 punten te halen. En nu met toch een aantal vallen haal ik die 53 punten al. Dat zegt toch wat over mijn programma zeker omdat ik weet dat er nog meer rek in zit. Vooral op brug. Nou is het natuurlijk de bedoeling om mijn programma zo stabiel mogelijk te krijgen en op brug wat aan mijn U.W. te doen. Daar ga ik nu hard aan werken. Ik ben de afgelopen week vanaf maandag tot vrijdag ziek geweest. Alweer voorhoofdholte onsteking, ik denk omdat ik 2 weken geleden keelpijn en erg verkouden ben geweest ik nu dus nog moest uitzieken. Erg jammer want ik zou eigenlijk aankomende woensdag samen met Stephanie naar Maribor vertrekken. Of dit er nu nog inzit gaan we maandag beslissen. Ik ga vanmiddag weer voor het eerst wat proberen op trainen. Ik laat het nog weten en anders heb ik goed kunnen uitrusten om er weer vol tegen aan te gaan!! Nou allemaal een fijn paasweekend.
Veel Liefs,
Danila

Verona, Lichelle, Sanne en Petra heel veel succes op het EK! Kom op he! Jullie kunnen het!

...............................................................................*

25-03-2007 19:12 - Wedstrijd!
Daar was ik weer met een berichtje over gister!! Nou de eerste wedstrijd zit er weer op en ik ben eigenlijk best tevreden. Ik kon me namelijk aan het begin van de week niet eens indenken dat ik mee zou doen. Had keelpijn(onsteking) en kon niet eens praten woensdag en donderdag. Vrijdag kwam mijn stem gelukkig weer terug maar ik was nog best verkouden. Dus dat ik die wedstrijd heb gedraaid zegt voor mijn gevoel heel wat. Het inturnen ging erg snel vond ik, en daardoor was ik voor mijn gevoel heel snel op brug aan de beurt.Mijn oefening ging op brug best goed, ik raakte na mijn liggerwissel wel even met mijn voeten de grond maar verder was het een goed lopende oefening. Natuurlijk mis ik nog veel moeilijkheid maar daar ben ik hard voor aan het trainen. Daarna naar de balk het begin was goed alleen toen kwam mijn flik half waarbij ik helemaal scheef ging en hem echt niet meer kon houden. Erg jammer maar ik had nog een 13.75 met val! Vloer was heel erg wennen voor mij omdat ik voor het eerst op een echte wedstrijd mijn nieuwe oefening deed. Ik wiebelde daardoor erg veel met mijn gymnastisch en choreografische bewegingen. Mijn laatse serie moest eigenlijk een 2.5 schroef zijn maar ik kreeg geen lucht meer waardoor ik in mijn oefening heb besloten om een 1/1 schroef v.o. te doen. Ik had dat al 2 maanden niet gedaan maar als ik die 2.5 had gemaakt was ik zeker gevallen. Na mijn vloeroefining stond Marian klaar met de zakdoeken wat ze eigenlijk al heel de wedstrijd deed!!(hihihi) Mijn cijfer was ondankt buiten de lijn met mijn dubbelhoeksalto en heel veel landingsfouten en wiebeltjes nog een 13.50 ik kon het eerst echt niet geloven. Nou daarna nog sprong. Sherine ging voor mij en daarvan was ik echt heel erg geschrokken ik moest mezelf echt weer heel erg concentreren. Gelukkig ging mijn sprong al iets beter dan op het Sidijk maar voor mijn gevoel zit er nog meer in. Nou uiteindelijk een 5e plek met 53.65 totaal. Een positief gevoel heb ik er zeker aan over gehouden zeker omdat ik weet dat er nog veel meer in zit. Vandaag heb ik goed kunnen uitrusten en ik hoop dat ik deze week weer gewoon fit word zodat ik in Opmeer mijn cijfers weer kan verbeteren.
xxxxxxx
Danila
...............................................................................*

21-03-2007 10:46 - Bijna 24 maart!
Hoi,
Over 3 dagen dan staat de 1e kwalificatie wedstrijd alweer voor de deur! Ik ben best benieuwd hoe dat zal gaan. Afgelopen 2 maanden toch best hard getraind en elke week voelde ik dat het beter ging! Vorige week voelde ik me toch wel weer erg gespannen voor dat model-wedstrijdje in Beekberen! Ik heb daar veel van geleerd en begon zondag weer met frisse moed!! Ik had die avond alleen al wel keelpijn en nu vandaag ben ik mijn stem zo goed als kwijt! Lekker dan!! Maarja ik ga gewoon goed uitrusten vanmiddag en zo min mogelijk praten!(dat wordt lastig voor mij) De trainingen gingen gelukkig maandag,dinsdag en vandaag nog best goed alleen het ademen ging moeilijk. Ik hoop dat mijn keelpijn morgen wat gezakt is en dat ik nog even lekker kan trainen zoals de vorige dagen. Ik laat jullie weten hoe het is gegaan zaterdag. Een positief gevoel overhouden aan de wedstrijd is voor mij het belangrijkste en dan zie ik wel waar het schip strand!!
Liefs,
Danila
...............................................................................*

09-03-2007 09:38 - Nog 3
Hoi Hoi Allemaal!
Hier weer een berichtje van mij! TIjdje geleden alweer dat ik er een schreef. Heb het de afgelopen weken ook erg druk gehad met trainen. Vorige week was het natuurlijk vakantie. Altijd lekker hoor even niet naar school tussen de trainingen door. De 7 jeugd-1 meiden van TON waren die week bij ons op stage. Deze week was toch wel weer best zwaar voelde me dinsdag niet zo lekker mijn ogen prikte en had hoofd en keelpijn. Dus toen ben ik dinsdagochtend gelijk na de training mijn bed ik gedoken en heb ik geslapen tot 1 uur. Gelukkig voelde ik me toen weer wat beter en heb ik wel gewoon mijn programma neer kunnen zetten die middag. Ik heb nu oogdruppels en daardoor veel minder last van mijn ogen!

Woensdagavond heb ik, Kim, Judy en Brigitte nog een demo gegeven. Ook turnen Heren en trampoline springen moesten een aantal oefeningen laten zien. Het was erg kort maar wel leuk om te doen! Nu is het alweer vrijdag en zie ik dat over 3 weekenden de 1e kwalificatie alweer voor de deur staat! Pfffffff snel hoor! Mijn vloeroefening is bijna helemaal klaar. Een klein stukje klopt nog niet maar dat gaat zeker goed komen. Nou verder ga ik nu lekker uitrusten en vanmiddag nog 1 keer er tegen aan zodat ik van het weekend lekker uit kan rusten!!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

09-02-2007 18:55 -
Hoi Allemaal!
Er staan een aantal foto's van het Sidijk op mijn site! Heel erg bedankt Werner en Sandra! Alleen soms als je hem opent zie je de copyright niet. Dit komt omdat de foto's automatisch verkleind worden. Verder ben ik op het moment beetje ziek. Hoofdpijn, Keelpijn en verkouden dus ben een dag eerder naar huis gegaan om goed uit te rusten. Tot volgende week.
xxxx
Danila
...............................................................................*

05-02-2007 17:17 - Sidijk 2007
Hoi Allemaal!!
Hier van mij een berichtje over het Sidijk toernooi!! Nou zo als de meeste al weten viel Berber heel vroeg in de wedstrijd vanwege een blessure al uit en was ik dus nog maar in mijn eentje over bij de Senioren. Mooi wedstrijdje om een aantal dingen dus uit te testen! Zo begon ik op sprong met een yourchenko hele schroef. Nieuw voor mij en zeker nog niet helemaal klaar. Maar ik heb hem gedaan en daar ben ik al heel erg blij mee. Brug eindelijk weer een oefening neergezet met een liggerwissel en dat liep eienlijk heel erg goed. Natuurlijk is mijn UW nog niet zo hoog maar daar ben ik druk mee bezig! Balk was jammer genoeg wat minder. Ik viel 2 keer bijna en 1 keer echt! Jammer maar het kan ook weleens fout gaan! Vloer heb ik de laatste keer mijn oude oefening geturnd. Dat is toch best wel apart. Uiteindelijk dus 1e van Friesland en bij de Senioren. Dit was natuurlijk logisch omdat ik in mijn eentje was maarja ik heb wel meegedaan en die andere niet! Nou nu hard aan het werk om mijn nieuwe elementen af te krijgen en in te bouwen. Ook aan mijn nieuwe vloeroefening moet nog veel gebeuren, maar ik heb er zin in!!
Kusje
Danila

p.s Meiden van TSH allemaal gefeliciteerd met jullie prestaties op het Sidijk!
...............................................................................*

02-02-2007 07:20 - Sidijk
Hoi Allemaal!
Tijd niks meer van me laten horen. Was erg druk met school en trainen. Over 2 dagen is natuurlijk het Sidijk toernooi in Heerenveen. Ben na mijn vakantie pas weer 4 weken aan het trainen dus sommige elementen zijn nog niet helemaal klaar waardoor toch een paar kleine dingetjes aangepast zijn. Verder ben ik druk bezig met een nieuwe vloeroefening. Jammer genoeg is hij nog niet klaar en ga ik op het Sidijk nog een keer mijn oude oefening doen. Nou verder wil ik gewoon weer even lekker een wedstrijdje turnen en we zien wel hoe het gaat. Nou misschien tot zondag??
Veel Liefs,
Danila
...............................................................................*

13-01-2007 22:34 -
Hoi Allemaal!
Zo eindelijk hier dan een berichtje van mij! Als eerste iedereen natuurlijk een super top 2007! Beter laat dan nooit zeggen ze toch altijd!! De reden waarom ik zo laat een berichtje schrijf komt omdat ik 2 dagen voor oud & nieuw voor een week naar Oostenrijk ben geweest. Ik heb daar voor het eerst in mijn leven op ski's gestaan en ik vond het echt onwijs gaaf! Ondertussen heb ik nu alweer een week getraind toch wel iets anders hoor op de balk staan als je net 1 week boven op een berg heb gestaan! Gelukkig gingen de trainingen best goed. Verder was het ook een drukke week op school. Nu weer lekker in het ritme komen en dan spreek ik jullie vast snel weer!
xxXxxxxXxx
Danila
...............................................................................*

24-12-2006 10:44 -
Ik wilde iedereen hele fijne kerstdagen wensen!! Geniet ervan en rust goed uit!!
...............................................................................*

10-12-2006 16:10 - Wedstrijd
Heey Allemaal!!
Zo net terug gekomen uit Frankrijk en ik dacht laat ik maar gelijk even een verslagje schrijven! Nou vrijdag morgen om 8 uur gingen we dus al weg. We deden er geloof ik wel 3 uur om in Utrecht te komen vanwege alle files. Het was namelijk heel slecht weer. Ook in Belgie en Frankrijk zat het weer niet echt mee en hebben we er dus 7,5 uur over gedaan. Eenmaal aangekomen moesten we eigenlijk gelijk trainen. De hal was erg klein maar de toestellen waren gelukkig erg fijn. Wel moest de brug hoger gezet worden voor mij (en Lucie) hij stond namelijk veel lager dan normaal. De training verliep goed en ik had al mijn elementen gemaakt. Die avond gingen we rond 7 uur naar het gastgezin. Ik zat samen met Petra. Het was ongeveer een kwartiertje rijden vanaf de hal. Het waren hele lieve mensen en ze hebben goed voor ons gezorgd. Vrijdag ochtend heb ik ook nog getraind van 10 tot 12 we hadden pas om 8 uur wedstrijd dus even je lichaam op gang brengen was nodig. Tussen de middag hebben we( Lucie, Petra, Maartje en ik) bij ons gastgezin wat gegeten en verder gewoon lekker rustig aan gedaan. Die avond hadden we dus wedstrijd. Het inturnen ging goed. Petra en ik begonnen op sprong. Beide gingen erg goed. Ik deed geen luconi maar een gehurkte schroef omdat ik bezig ben met een andere sprong. Toen naar brug tijdes de training ging dat erg goed alleen toen kwam de wedstrijd. Het beneden stuk ging goed toen naar boven deed ik mijn reusvoorover ertegen aan, ik maakte een zwaai sprong er af en begon weer opnieuwe maakte ik bijna dezelfde fout. Ik heb me erover heen geduwd en yeager-liggerwissel in combinatie gemaak. Daar had ik weer te veel vaart dus toen stond ik weer op de grond. Mijn afsprong ging uiteindelijk wel weer goed. Ik baalde echt heel erg en vond mezelf zo stom. Maar gelukkig kan ik er wel een positief ding uithalen en dat is dat ik voor het eerst op een wedstrijd yeager-liggerwissel in combinatie heb gemaakt en dat is toch wel weer een stapje verder. Petra draaide een SUPER oefening en had ook het hoogste cijfer gehaald. Daarna hadden we dus balk ik kon mezelf moeilijk opladen maar ben er toch op blijven staan. Ik had een nieuwe combinatie erin maar wel veel onnodige wiebels mijn score was nog een 14.1 als laatste vloer ook daar had ik nu een D-einde dat scheelt 2 tiende in mijn uitgangswaarde ik was best wel zenuwachtig maar mijn ik had hem wel gehaald. Ik stond alleen 3x buiten de lijn en dan niet aan het eind van mijn series maar 2x aan het begin. Heel erg dom natuurlijk maar het er waren geen lijntjes op de vloer waardoor ik niet voelde waar de hoek was. Nou de prijsuitreiking duurde erg lang! Met het team waren we 3e geworden ondanks mijn sleche brugoefening. Ook was in individueel 3e bij de senioren en 7e in totaal. De wedstrijd was kwart over 11 pas afgelopen en eenmaal thuis lagen we pas 1 uur in bed. Ik kreeg nog wel een smsmje dat ik vloer en balk toestelfinale had. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was ik best wel moe maar had toch veel zin in de wedstrijd. Inturnen ging eigenlijk super goed aleen met vloer wat kleine problemen. Ik moest toen 2e rondjes wachten en daarna mocht ik als 7e de balk turnen. Mijn balkoefening liep helemaal niet. Met mijn opsprong wiebelde ik al en toen was ik helemaal uit mijn ritme. Ik viel met salto a.o. en had met wisselspagaat mijn hand aan de balk. Ik baalde heel erg vooral omdat ik me als 2e had geplaatst. Als laatste toestel moest ik dus nog vloer ik was echt heel erg moe. Maar heb toch gekozen om voor een D-einde te gaan. En dit keer lukte dat weer wel ging ik weer 1x buiten de lijn maar toch ik stond op mijn voeten en behaalde een 2e plek. Petra had jammer genoeg een mindere brug dan die dag daarvoor maar Maartje won wel het brons. Ook Wyomi won brons maar dan wel op sprong. Na de wedstrijd moesten we ons heel snel omkleden voor het banket. Het was erg gezellig en hebben veel dingen geruild met de Russen. Ook hebben we een dansje bedacht. Die avond konden Petra en ik niet echt slape. De volgende ochtend hadden we om 10 uur afgesproken bij het Hotel van de trainers. We vertrokken met z'n allen naar Nederland. In Breda hebben we even met z'n allen soep en een broodje gegeten. Toen zijn we gesplitst en ben ik met Kate naar huis gereden. Al met al was het een heel leerzaam weekend. Ik heb er weer veel van geleerd en weet nu ook dat ik niet zo in de stress moet schieten.(bijvoorbeeld op brug) Ook vond ik het erg gezellig met alle meiden en vooral met Petra in het gastgezin. Nu weer lekker trainen deze week en tot snel!!
Dikke kus
Danila
FOTO'S STAAN OP MIJN SITE!!!

...............................................................................*

02-12-2006 21:53 -
Hoi Hoi!
Zo eindelijk weer een berichtje van mij! Hoe gaat het allemaal met jullie? Nou met mij gaat het wel goed. Ben erg druk bezig met school maar ook lekker met nieuwe dingen op trainen. Ben aan het eind van de week meestal vet moe maar op de training gaat het wel steeds beter. Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik naar een wedstrijd in Frankrijk mag.(ARQUES TROPHEE 2006)Eigenlijk stond dat niet echt in de planning omdat Berber en Marrit gingen maar nu mag ik uiteindelijk toch mee. Best wel spannend omdat ik toch meer bezig ben met nieuwe elementen en niet met oefeningen maar ik heb er toch best veel zin in. Vandaag heb ik sinterklaas gevierd thuis en aankomende dinsdag ga ik dat nog bij Willem en Marian vieren. Heb vanavond leuke cadeautjes gekregen en vond het erg leuk om mijn neefje, oom en tante weer te zien. Nou nu ga ik maar eens naar bed. Ben best nog moe omdat ik gister pas om 11 uur thuis was. Mijn treinreis duurt normaal gesproken 2 uur maar doordat er een trein in de brand stond en ongeluk op het andere spoor moest ik weer terug naar Zwolle en helemaal via Deventer naar huis. Na 4,5 uur was ik eindelijk thuis! Nou ik spreek jullie volgende week weer en laat jullie zo snel mogelijk weten hoe het is gegaan!!
Dikke Kus
Danila
...............................................................................*

06-11-2006 19:28 - Siska
Hoi allemaal,
Zo eindelijk weer een berichtje van mij! Dit weekend hadden wij wedstrijd!! Ik en Berber stonden al op de lijst maar Naoual en Stephanie kwamen ook dus waren we gezellig met z'n vieren! Vrijdag ochtend vlogen we om half 10 en rond een uur op 3 waren we in Slovenie! Om 4 uur hebben we getraind en dan ging allemaal erg goed! Zaterdag ochtend nog een hele korte trainen en om 12 uur begon de wedstrijd. Wij (Ik en Berber) begonnen met de Belgen en Italianen op balk. Ik was alweer als 5e aan de beurt! Mijn balk ging goed had wel een paar wiebels en een combinatie niet door maar toch een nieuw record van 14.300 Vloer verliep niet helemaal goed. Ik stapte 1x buiten de lijn en mijn drievoudig pirouette was weer uit balans. Ik dacht heel erg na over hoe ik het moest doen en tja dat helpt niet echt. Berber kon geen vloer doen vanwege een blessure! Dat vond ik echt sneu maar ze heeft gelukkig nog wel 2 sprongen gemaakt waardoor ze zicht plaatste voor de toestelfinale!!
Mijn sprong verliep goed en daarna moesten we dus naar brug! Ik had sinds Enschede geen brug meer gedaanop de wedstrijd) en was er dus ook best zenuwachtig voor. Ik deed voor eerst weer een liggerwissel nog niet vanuit handstand maar toch heb ik hem weer gemaakt!!! Ook kon ik geen stalder wipper maken vanwege mijn lies. Daar heb ik nu ook al 2 maanden last van best lastig. Nou me de prijsuitreiking bleek het dat ik 6e was geworden en dat had ik echt niet verwacht! Ook had ik een toestelfinale op balk!! Die avond kwamen Naoual en Stephanie nog even gezellig langs en even later ook de Belgen! We gingen niet te laat slapen omdat we bijna allemaal een toestelfinale hadden! Die volgende ochtend waren dus de finales! Mijn balk ging weer goed en haalde ook weer een 14! Dat vond ik echt super! Stephanie werd 4e op brug, Naoual 3e op sprong super meid(gefeliciteerd). Ondanks Berber haar blessure aan haar voet waardoor ze vloer niet kon doen heeft ze wel gesprongen en werd daar 2e!! Echt gaaf!! Daarna moesten we heel snel omkleden omdat we weer naar die leuke(AHUM) grotten gingen!! Het was weer net zo interessant als de vorige keer! Hihih Nee hoor het was harstikke gezellig met z'n allen!! Daarna hadden we nog even de tijd om ons voor het banket klaar te maken. Dit keer was het banket gewoon in het Hotel. Ook hebben we een soort dansje geleerd! Vorig jaar was het een soort volksdans dit keer gelukkig niet! Iedereen deed mee en dat zag er heel leuk uit!! Nou vandaag zijn we dus weer terug gevlogen!! Wat bleek toen we aan kwamen om het vliegveld daar dat ons vliegtuig was gecancelled!! Dus toen moesten we over Wenen vliegen! Jaja we zijn ook nog even in Oostenrijk geweest vandaag(om precies te zijn een half uur:P)! Nou nu ben ik even lekker thuis ben best moe en ook beetje verkouden! Morgen even goed uitrusten en dan 's middags weer lekker trainen! Nu lekker werken aan nieuwe dingen waar ik erg veel zin in heb!! Nou ik laat binnenkort wel weer wat van me horen!!
Dikke Kus
Danila

P.S. Alle foto's die op mijn site komen zijn of van Stephanie of van Berber ik had zelf namelijk geen camera mee!!!!
...............................................................................*

18-10-2006 09:08 - Jarig!
Daar ben ik weer!! De wedstrijd zit erop en vandaag ben ik dus jarig!! Echt heel apart hoor om je verjaardag hier te vieren maar wel heel leuk!!! Ik wil iedereen bedanken voor alle berichtjes en smsjes die ik heb gekregen! Echt super leuk!! Vanmiddag gaan we gezellig met alle meiden zwemmen in het huisje van onze ouders! Er zullen wel foto's worden gemaakt dus ik zet ik er binnenkort wel op!! Nou nu nog even wat over de wedstrijd! De wedstrijd vloog echt voorbij gister! We begonnen op sprong en die ging eigenlijk bij iedereen goed!! Daarna naar brug ik deed geen brug. Dat was best lastig om een ronde niks te doen en daarna gelijk balk! De brugoefeningen verliepen allemaal naar wens alleen was de jury best streng!! Nou daarna was balk dus aan de beurt. Loes draaide een super oefening, jammer genoeg viel Berber 1 keer. Verona en Hanneke draaide allebei een plus oefening daarna moest ik dus nog!! Ik was zo zenuwachtig maar de meiden hebben me echt geholpen en mijn balkoefening verliep dus echt heel goed. Ik was echt helemaal opgelucht!! Vloer was ons laatste toestel alleen ik had een foutje gemaakt bij mijn 3-voudig pirouette ik viel namelijk bijna!! Erg jammer maar gelukkig draaide de andere meiden super!! Nou we zijn dus gewoon 15e geworden met het team!! Echt zo gaaf! Wie had dat nou gedacht?? Gisteravond hebben we het al een beetje gevierd maar ik denk dat het vandaag pas bij iedereen door gaat dringen!! Nu nog even een aantal wedstrijden kijken en natuurlijk doortrainen!! Nou ik ga nu me snel omkleden en dan lekker zwemmen met de meiden!!
Kus....
Danila!
...............................................................................*

16-10-2006 17:55 - Morgen!
Hoi Allemaal,
Morgen is het dan eindelijk de dag van de wedstrijd!! Het lijkt net of we hier al 3 weken aan het trainen zijn terwijl dat helemaal niet zo is!! Ik vind het allemaal echt heel spannend maar heb er toch best veel zin in! We hebben de toestellen met de podiumtraining kunnen voelen en die zijn allemaal erg fijn! Gister zijn de jongens bij de beste 24 gekomen!! Echt helemaal te gek! Ik hoop dat wij met het team dat ook halen! Ik heb er zin in om morgen in een team te turnen en ik hoop dat het ons gaat lukken!! Nou ik ga nu nog even lekker niks doen en morgen er tegen aan!
xxxx
Danila
...............................................................................*

11-10-2006 12:58 - WK (2)
Hoi allemaal,
Zo hier ook weer een berichtje van mij!! We zitten hier alweer bijna 6 dagen de tijd vliegt echt voorbij!! We hebben maandag en dinsdag 2 keer per dag getraind. Beide dagen waren best zwaar maar we hebben het met z?n alleen eigenlijk best goed gedaan. Alleen op balk ben ik een beetje rot gevallen gister middag. Ik deed namelijk wisselspagaat maar mijn voet gleed eraf en toen ging ik zo met mijn rechterbeen langs de balk. Daarna ging het helemaal goed misschien moest ik wel even wakker worden. Vandaag hebben we van 9 tot 10 een uurtje alleen kracht en lenigheid gedaan. We hebben een herstel dag en dat betekent dat we lekker vrij zijn vanmiddag! We zijn net even in de stad geweest maar na een uurtje gingen we al weer terug! We zijn allemaal een best moe, dus het was beter als we even gingen rusten op de kamer. Vanavond nog even met z?n allen in het bubbelbad(jacuzzi) en dan kunnen we er morgen weer tegen aan!! Nou dit was het dan weer? ik ga nu nog wat foto?s erop zetten!
Liefs
Danila

P.s. Foto's vertrek en foto's in Aarhus staan nu online!

...............................................................................*

08-10-2006 19:57 - Aarhus
Ja ja we zijn er dan toch gekomen. We zitten in Aarhus Denemarken! We vertrokken om half 11 vanuit Meppel naar Aarhus. Zo rond half 9 waren we er. Het was erg gezellig in de bus.Ze hadden mij wel wijs gemaakt dat de mannen en vrouwen apart in een hotel sliepen! Tsja, van de "collega's"moet je het maar hebben.Het is wel een belevenis zo. Het slapen-eten-trainen ritme moet er nog wel inkomen. De toestellen voelen wel anders dan thuis maar we hebben nog een weekje om aan te passen. Vandaag heb ik Nastia Liukun gezien. Ze is inderdaad geblesseerd. Langzamerhand komen alle sporters hier binnen gedruppeld. De mannen hebben natuurlijk 0ver 3 dagen al podiumtraining dus die moeten aan de bak. Met Verona op de kamer is hardstikke gezellig maar ja, er moet natuurlijk ook geslapen worden want het zij n erg vermoeiende dagen. We gaan er gewoon voor. Ik laat van de week weer iets van me horen. welterusten allemaal. xxx Danila.
p.s. Het is hier wel aardig koud. Voor van de week verwachten ze zelfs sneeuw!!
...............................................................................*

05-10-2006 18:44 - Vertrek
Hoi Allemaal,
Zo nu is het dan eindelijk zo ver! Morgen vertrekken we met z'n allen naar Denenmarken! Vandaag nog even lekker getraind. Het was wel een rare training omdat ik met mijn hoofd echt al bezig was met morgen! Vannacht slaap mijn moeder gezellig hier! Ze heeft mijn koffer meegenomen en hij pastte maar net dicht! Wel lastig hoor als je veel mee wilt nemen terwijl dat niet kan! Nou ik weet even niks meer alleen dat ik er super veel zin in heb en eigenlijk niet meer kan wachten tot morgen! Nu nog even lekker slapen en ik spreek jullie snel weer! Ik hoop af en toe iets op mijn site te kunnen plaatsen of anders in mijn gastenboek!!
Dikke Kus
Danila
...............................................................................*

01-10-2006 13:14 - Mons
Hoi Allemaal!!
Zo de wedstrijd zit er weer op! Ben net thuis! Afgelopen vrijdag vertrokken we dus naar Belgie!! Om 4 uur die middag konden we trainen alleen doordat Eva(tom tom) ons helemaal de verkeerde kant had opgestuurd. Konden we uiteindelijk pas om kwart over 5 beginnen met de training. Die training ging niet super maar ook zeker niet slecht. De volgende ochtend nog een loswerk training en daarna om 4 uur begon de wedstrijd. Ik had vorige week al last van mijn lies alleen door het lange zitten in de auto en een verkeerde beweging was het verstandiger om geen brug te doen. Dit om te voorkomen dat deze blessure erger zou worden en ik nog verder van huis zou zijn. Ik vond het eerst heel erg moeilijk want ik baalde echt heel erg. Op balk was ik als laatste turnster aan de beurt. Ik vond het erg lastig om me op te laden. Mijn balkoefening ging gelukkig best goed. Had een paar onnodige wiebels maar ik bleef wel staan. Vloer ging goed alleen mijn sprong was iets minder. Ik mistte de steun op het paard een beetje waardoor ik mijn salto niet helemaal goed door kon trekken. Met het team zijn we uiteindelijk 2e geworden achter Frankrijk. Die avond bleven ik, Berber, Lucie en Verona nog slapen. We zijn die avond nog even naar het dorpje geweest maar we vonden het toch best wel koud waardoor we lekker naar de kamer zijn gegaan om daar nog even lekker te kletsen en een spelletje te doen! Vandaag zijn Berber ik meegereden met Henk en Aukje en was ik rond half 2 thuis. Nu ga ik nog even goed uitrusten zodat ik maandagmiddag weer goed kan trainen. Ik hoop dat mijn lies snel over is! Aanstaande vrijdag vertrekken we alweer naar Aarhus dus ik moet mijn koffer ook al voor een groot deel inpakken! De tijd vliegt echt voorbij!
Dikke Kus
Danila
...............................................................................*

19-09-2006 12:10 -
Hoi Allemaal,,,
Zo hier weer een berichtje van mij! Vond het erg moeilijk om na de 2e kwalificatie weer het trainen op te pakken. In mijn hoofd was het erg druk en door al die spanningen was ik lichamelijk ook erg moe! Nu begint het eindelijk allemaal weer een beetje te lopen! Ik ben ook alweer voor het eerst naar school geweest op het CIOS. Ik zit nu in de turnklas. Erg gezellig! Ik doe alleen tot de WK geen praktijk omdat dat net iets te veel is!

Zoals jullie zien is er wat veranderd op mijn site! Er zijn wat nieuwe foto's op gekomen.(heel erg bedankt Sandra dat ik jou foto's mag gebruiken!!!) Binnenkort zal er ook nog het een en ander veranderen maar het begin is er al!
Nou ik ga nu trainen.
xxx
Danila
...............................................................................*

10-09-2006 17:39 - Interland
Hoi Allemaal,
Zo eindelijk heb ik even tijd gevonden om een berichtje te schrijven. Wat een weekend zeg!! Vrijdag morgen om 9 uur gingen we al richting Enschede. Om 11 uur gingen we inchecken in het Hotel en daarna om 12 uur naar de zaal om aan de toestellen te wennen. Ik vond de toestellen erg fijn alleen moest ik erg wennen aan de temperatuur in de hal! Het was namelijk best wel koud. Om 3 uur hebben we daar met z'n allen gegeten en daarna hebben we een beetje op de kamer tv gekeken of even lekker gekletst! Om 7 uur gingen we eten en om 8 uur kregen we de kleding. Om half 9 hadden we nog een bespreking over hoe het morgen allemaal ging lopen en daarna gingen we eigenlijk al richting bed! Ik sliep met Berber op de kamer en we konden eigenlijk allebei niet lekker slapen. Je hoort elkaar de hele tijd draaien maar denkt toch laat ik maar niks zeggen want we moeten goed uitgerust zijn voor de wedstrijd! Om kwart over 7 hadden we een ontbijt beneden en om 8 uur hadden we weer een korte trianing in de wedstrijd hal. Daarna weer een lichte lunch en in het Hotel nog even de tijd om uit te rusten en je klaar te maken voor de wedstrijd! Om 1 uur was het dan eindelijk zover. De 2e kwalificatie wedstrijd was begonnen. Het inturnen verliep goed. De opmars duurde best lang maar het 1ste toestel ging sprong ging goed. Daarna gingen we naar brug. Ik moest als laatste omdat ik het laagste klasserings cijfer had. Ik moest dus best een tijdje wachten maar mijn liggerwisseltje heb ik wel gepakt. Hij verliep niet helemaal goed zo had ik bijvoorbeeld mijn voeten aan de grond en maakt ik mijn stalder niet en wat mijn zolendraai handstand niet tot handstand. Maar toch een verbetering!! Daarna balk ik was best zenuwachtig maar bleef erop staan!! Vloer was als laatste! Het ging echt heel goed al mijn pirouettes lukte en mijn landingen waren beter dan de vorige keer. Toen ik aan het eind van de wedstrijd op het scorebord keek had ik gewoon 54 punten gehaald! Ik kon het echt niet geloven maar vind het echt zo TOF!!! Na de wedstrijd gingen Verona en ik ons gelijk douchen en omkleden. We hebben daarna nog in de hal gezeten en gekeken naar de mannen wedstrijd. Om 9 uur ben ik met Gerben,Marian en Berber weer naar het hotel gereden. Daar hadden we namelijk het banket. Het was best gezellig alleen omdat onze ouders er al heel de dag waren zijn we rond half 11 ongeveer naar huis gegaan. Mijn zusje hebben we nog opgehaald bij Raffaelle en Esmeralda. Die was namelijk na onze wedstrijd even met hun meegegaan. Rond half 2 waren we pas thuis en ben ik gelijk mijn bedje in gedoken! Ik heb best wel onrustig geslapen maar dat komt natuurlijk door alle dingen die ik dit weekend heb meegemaakt!!
Het is nog niet officieel bekend gemaakt welke toestellen ik mag turnen maar ik ben niet aangewezen al de reserve turnster. Wie had dat nou gedacht? Ik niet. Ik was gestopt en nu mag ik gewoon mee naar het WK!!
Verder ben ik op zoek naar studie mogelijkheden in Heerenveen. Ik ben aan het kijken of ik dat straks kan combineren met het trainen. Ik heb harstikke naar mijn zin bij TSH. Het trainen met Marian en Gerben voelt goed! En ook met Berber. We weten precies wanneer de een iets tegen de ander moet zeggen of wanneer juist niet! Ik weet zeker dat Berber me ontzettend gestimuleerd heeft om in de trianingen het beste uit mezelf te halen. Ik vind het dan ook echt super gaaf dat wij met z'n TWEEEN naar Denenmarken mogen! Nu ga ik nog even van mijn vrije avondje genieten en morgen middag weer lekker trainen.
Dikke Kus
Danila

p.s. Bedankt voor alle aanmoedigingen vanaf de tribune!

FOTO'S
In mijn fotoalbum staan foto's van beide kwalificaties!! Gemaakt door de super fotografen Werner Thomas en Sandra! Ook heb ik 3 hele leuke foto's van Verona gekregen!!!
...............................................................................*

03-09-2006 11:37 -
Hoi allemaal!!
Zo de eerste kwalificatie zit er weer op!! Ik ben als 6e door naar het interland voor volgende week!! Ik had het echt niet verwacht. Als ik zag waar ik stond een paar weken geleden. Dat ik nu toch bij de beste 6 zit vind ik echt helemaal super. Mijn wedstrijd verliep niet helemaal vlekkeloos. Op balk had ik een val. En op brug had ik zelfs geen liggerwissel want daar viel ik mee. Sprong en vloer verliepen eigenlijk wel naar wens.
Verder wil ik iedereen bedanken die me gister heeft aangemoedigd!! Vooral de meiden van TSH maar ook de meiden van PP schreeuwde net zo hard mee! Dat vond ik erg lief!!
Liefs,
Danila

Alle andere meiden gefeliciteerd!!
En Berber ik vond dat je het super deed gister!
...............................................................................*

25-08-2006 21:10 -
Hoi Hoi Allemaal,
Sorry dat ik een tijdje niks van me heb laten horen. Ik ben een aantal weekenden op de camping geweest en daar had ik geen tijd om even iets op mijn site te zetten. De tijd gaat trouwens echt snel want over een paar dagen staat de eerste WK kwalificatie alweer voor de deur. Ik heb er hard voor getraind om in ieder geval op elk toestel en zo goed mogelijke oefening neer te zetten. Natuurlijk kunnen er nog dingen beter. Maar na 3 weken echt niks doen en ongeveer 5 weken geen brug vind ik dat ik toch best een eind ben gekomen. Ik vind het best wel weer spannend om een wedstrijd te draaien. Maarja meer dan je best kan je niet doen.
Vorige week woensdag heeft de Hazekamp met ons meegetraind. Dat was erg gezellig. De aankomende dagen ga ik er nog even hard tegen aan en misschien zie ik jullie zaterdag.!
Liefs,
Danila
...............................................................................*

22-07-2006 15:29 - week 3/4
Hoi Hoi Allemaal,
Zo hier dan weer een berichtje van mij! Ik heb vorige week geen berichtje geschreven omdat we toen een weekendje weg gingen met TSH. Dat was echt super gezellig! Eerst gingen we zaterdag ochtend nog trainen en daarna gelijk door naar die Zeilboerderij! We werden in groepjes verdeeld van groot tot klein zodat we andere meiden ook wat beter konden leren kennen. De 1ste groep ging zeilen en de 2e groep waar ik in zat gingen allemaal waterspelletjes doen en een dansje verzinnen voor de bonte avond! Dat was allemaal erg leuk. Die middag gingen wij zeilen er was veel meer wind gekomen dus het zeilen werd ook een stuk leuker.! We gingen heel erg schuin soms leek het net of we omvielen maar dat kon gelukkig niet! Die avond hadden we bonte avond we moesten allemaal 2 dingen doen. Ons groepje kwam daar als beste uit. Rond half 11 gingen we naar bed! Ik bedoel naar de slaapkamers want ik en Berber gingen in het begin nog niet slapen maar na een tijdje waren we toch wel moe en zijn we maar gaan slapen. De volgende ochtend hadden we al om 8 uur ochtendgymnastiek dat vond ik niet zo leuk omdat ik altijd even wakker moest worden. Daarna werden we weer in groepen verdeeld en speelde we voetbal en volleybal. Het was wel turnvoetbal en turnvolleybal hoor want als we echt moesten volleyballen en voetballen dan was dat wel iets te moeilijk. Die middag heb ik nog even gezwommen met Kim en Brigitte. Verder heb ik deze 2 weken gewoon getraind. Ik vond het wel erg warm hoor! Gelukkig valt het in de hal nog wel mee. Met trainen zelf gaat het opzich wel goed. Ben blij dat ik nu even thuis ben en morgen lekker ga varen. Ook heb ik nog een hele mooi ring gekregen van mijn tante en oom omdat ik geslaagd ben! Verder ben ik nu lekker aan het uitrusten en volgende week gaan we weer er tegen aan! Straks nog even uiteten bij mijn oom die heeft een restaurant Amsterdam. Verder wil ik de meiden die op vakantie gaan een hele fijne vakantie wensen. Ik spreek jullie snel weer! Dikke Kus
Danila
p.s. Ik zal kijken of ik er nog foto's op kan zetten. Er was bijna geen licht binnen waardoor veel foto's mislukt zijn.
...............................................................................*

09-07-2006 19:44 - week 2
Hoi Hoi Allemaal,
Zo de 2e trainingsweek zit er weer op. We hebben deze week weer hard getraind en een aantal stappen gemaakt. Verder ben ik 2 keer met Kim na de training op de Heide wezen zwemmen omdat het nog boven de 25 graden was. Ook ben ik samen met Marrit even in de stad geweest en daarna ook nog even langs de Fysio. Met mijzelf gaat het allemaal goed. Ik heb het echt naar mijn zin en de nieuwe hal is super mooi. Nog niet alles is af maar de toestellen die we kunnen gebruiken zijn allemaal super fijn. Verder vind ik het ook erg gezellig met de meiden en het is natuurlijk erg leuk dat Jocelynn en ik weer samen trainen. Volgend weekend gaan we met TSH zeilen,ik mag ook mee en dat vind ik natuurlijk super leuk. Ik zal proberen wat leuke foto's te maken en als ik die week daarop weer thuis ben horen jullie hoe het was!
Dikke Kus,
Danila
...............................................................................*

01-07-2006 19:20 - 1ste week
--> Nu ook foto's van de eind BBQ, mijn neefje Tom en met mijn vriend voor het leven toen we beiden geslaagd waren<--

Hoi Allemaal,
Zo de eerste trainingsweek zit er weer op. Het was erg wennen aan het begin vooral omdat ik eigenlijk 3 weken niet echt getraind had. Wel een paar keer buiten hardgelopen en wat krachttraining maar turnen zelf niet echt. Samen met Berber van de week lekker krachttraining gedaan. En ook af en toe even een half uurtje buiten fietsen. Dus tjaaaa spierpijn was er wel bij voor mij. Aan het eind van de week was ik eigenlijk best wel moe maar opzich heb ik nog wel wat gedaan nog vandaag. Ik ben met de trein naar huis gegaan en gelukkig niet in Zeeland uitgekomen maar gewoon in Amsterdam op Schiphol. Verder heb ik het echt naar mijn zin gehad. Ook bij Marian en Willem thuis. Ik heb veel lol gehad met Kim en Brigitte vooral tijdens het avondeten toch meiden??? Nou nu even lekker uitrusten en morgen ga ik de hele dag varen want het wordt morgen weer lekker warm. Maandag ochtend ben ik vrij en maandagmiddag gaan we in de nieuwe hal trainen. Ik heb de hal al gezien en die is echt heel mooi geworden. Ben benieuwd!! Tot volgende week....
dikke kus
Danila

p.s. Meiden in Zoetermeer ik mis jullie wel hoor!! Allemaal een fijne vakantie en Lichelle als je dit leest ik heb een paar keer geschoten weet jij of het raak was?
...............................................................................*

25-06-2006 15:19 -
Hoi Allemaal,
Na ongeveer 3 weken even geen turnen ben ik er toch achter gekomen dat ik met het turnen nog niet helemaal klaar ben. Na het weekend van het NK begon het toch wel weer in mijn hoofd rond te spelen. Mijn doel was het WK 2006 in Aarhus. Door een meningsverschil in de trainingsaanpak bij Pro Patria wist ik dat ik daar niet meer zou kunnen trainen. Ik heb daar echt onwijs veel geleerd technisch maar vooral ook over mezelf. Maar het werkte even niet meer. Daarom heb ik besloten om naar Heerenveen te gaan, in ieder geval tot de WK kwalificaties. Daarna zien we wel verder. Ik heb er erg veel zin in. Dinsdag ga ik beginnen dus hoe het verder gaat horen jullie nog van me.
Kus
Danila

...............................................................................*

14-06-2006 18:26 -
Bedankt voor alle lieve berichtjes en reacties!! Ik wilde even zeggen dat ik vandaag te horen heb gekregen dat ik geslaagd ben!!!!!!!! Ben super blij!!
Dikke Kus
Danila
...............................................................................*

12-06-2006 17:47 -
Hoi Hoi Allemaal,
Zo even een berichtje van mij voor het NK. Ik heb namelijk besloten om te stoppen met turnen. De laatste paar maanden heb ik veel conditie en kracht gedaan om te proberen weer terug te komen. Sprong, balk en vloer gingen hartstikke goed. Ik kon weer dingen die ik daarvoor niet kon. Maar brug tjaaa dat ging gewoon niet. Ik durfde liggerwissel niet alleen. Als een trainer er naast ging staan met een blok erbij en niks deed durfde ik het gewoon maar als hij beneden ging staan dan durfde ik het gewoon niet en blokkeerde ik helemaal. Dat is echt een gevoel die bijna niet te beschrijven valt. Misschien een soort machteloos gevoel? Je lichaam wilt wel maar je hoofd wil niet. Of is het nou juist net andersom? Ik ben er zelf eigenlijk ook niet helemaal achter. Ik heb er echt zoveel mogelijk aan gedaan om die liggerwissel weer te doen maar ik kon me er gewoon niet overheen zetten. En waar ik dan zo bang voor was? Om me voeten te stoten omdat ik zo lang was? Ik denk dat ik in heel mijn turnleven maar 1 keer heel hard mijn voet heb gestoten en misschien 3 keer heel licht mijn tenen. Hard gevallen? Nee eigenlijk nooit. Wat is er dan? Bang dat ik niet loslaat of mijn handen niet goed pak? Tja allerlei dingen speelden door mijn hoofd maar wat de reden nou eigenlijk precies was daar ben ik zelf nog niet helemaal achter. Een ding weet ik wel zeker ik moet daar achter zien te komen. Want als ik zoiets straks nog een keer meemaak in mijn leven moet ik weten hoe ik daarmee om moet gaan.

Ik ben de afgelopen 2 weken weer lekker thuis geweest en dat heeft me goed gedaan. Ik moet nu natuurlijk nog wel aftrainen want mijn lichaam is 33 uur trainen gewend als je dan ineens helemaal niks doet krijg ik toch wel veel last van mijn rug. Wat ik nu wil gaan doen ja misschien trainen geven? Turnen is natuurlijk een mooie sport en eigenlijk ben ik met turnen zelf nog niet helemaal klaar, dus trainen geven lijkt me super leuk. Maar wat moet ik zelf voor sport gaan doen voetbal, handbal of misschien in een andere tak van Turnen iets doen, trampoline??? Nou daar ben ik dus nog niet helemaal uit maar iets met de bal zal het niet worden want mijn balgevoel is geloof ik -10!!!!!
Nou het heeft dus even geduurd voordat dit bericht erop kwam maar ik moest eerst even alles laten bezinken! Ik ga nu nog even genieten van het weer. En komend weekend ga ik naar Nijmegen toe om de meiden aan te moedigen want meiden ik mis jullie eigenlijk verschrikkelijk!!!!
Dikke Kus
Danila

...............................................................................*

25-05-2006 19:56 - halve finale
Hoi Hoi Allemaal,
Nou nog 3 dagen en dan is het zover. De halve finale!! Deze paar dagen alleen maar concetreren op de wedstrijdoefeningen. Vanmiddag was ik vrij en ben ik even gezellig met Lisa naar de kermis geweest. Was gezellig toch? Verder gaat het wel met me ben alleen erg verkouden opeens. Ik weet niet of het te maken heeft met mijn hooikoorts. Maar het is in ieder geval heel irritant vooral op trainen. Nou misschien zie ik jullie zondag en anders wil ik de andere meiden die Zaterdag al wedstrijd hebben heel veel succes wensen.
Dikke Kus
Danila
...............................................................................*

05-05-2006 18:08 - ---------
Nieuwe foto's toegevoegd bij last update!!(2 foto's heb ik gekregen van Stephanie dankjewel!!!)
Verder gaat het allemaal wel goed met me. Alleen moest ik wel even wennen aan het warme weer! Het was namelijk best wel benauwd in de zaal. Verder heb ik vandaag niet voluit kunnen trainen vanwege een pijnlijke schouder. Ik weet niet precies wat het is maar ik hoop dat het snel over is!! Ook is mijn been weer dikker. Ik was een jaar geleden daarop gevallen en die bult is nooit helemaal weg gegaan maar je zag het bijna niet. Nu heb ik hem weer gestoten en zie je hem weer erg duidelijk. Misschien toch nog maar even laten controleren door een arts. Nou ik hou jullie op de hoogte en tot snel!!
Kus
Danila

...............................................................................*

30-04-2006 06:34 -
Ben ik weer!! Nog wat leuks gedaan op koninginnedag? Nou ik was eindelijk een keer vrij met koninginnedag normaal viel het altijd net met een wedstrijd of iets. Ik zou eerst wat leuks gaan doen in Amsterdam maar mijn vriendin met wie ik zou gaan werd plotseling ziek! Dus nu ben ik gewoon thuis gebleven en heb ik mijn zusje geholpen met verkopen. Verder ben ik op trainen mijn oefeningen weer een beetje aan het opbouwen. Over 4 weken is de halve finale en ook gelijk NK clubteams dus misschien mag ik meedoen in dat team. Verder was dit een beetje een rare week. Frank ging natuurlijk naar het EK maar ook Patrick moest deze week ergens heen. Dus trainingen werden overgenomen door Maarten en Arie en moesten we veel zelfstanding trainen. Vrijdag middag heb ik samen met Stephanie,Marlies,Naoual,Jocelynn en Lisa een rondje hard gelopen buiten. Was eigenlijk best wel zwaar omdat er veel wind stond.
Hebben jullie trouwens vorige keer mijn nieuwe foto's al gezien? Ik zal proberen er straks nog een paar toe te voegen.
Veel Liefs
Danila

Het EK-team heeft het op donderdag echt goed gedaan GEFELICITEERD meiden!! Lichel top cijfer op balk!! Jammer dat het zaterdag zo moest lopen:(
...............................................................................*

23-04-2006 08:33 -
Hoi Hoi,
Ben ik weer. Allemaal een leuk paasweekend gehad? Nou ik vond het echt super leuk. We zijn gezellig naar de camping geweest omdat ik zondag nog een extra dagje vrij was. Maandagochtend hadden we wel gewoon training om half 8 's ochtends maar van school hadden we nog lekker vrij. Ik had trouwens heel de week geen les omdat er herkansingen waren en ik die GELUKKIG niet had!!!:D:D
Verder was dit mijn eerste week in mijn nieuwe gastgezin. Het is allemaal nog even wennen maar wel leuk.
Ook omdat Lichel nu nog maar 300m verderop woont!! Donderdagochtend hadden we vrij en toen ben ik samen met Stephanie naar Lichel gegaan. We hebben daar hele leuke foto's gemaakt ik zal ze proberen om er een paar op mijn site te zetten. Verder heb ik vrijdag tussen de trainingen door weer even bijgekletst met Mayra en ben ik ook langs Charissa haar nieuwe huis geweest. Het is nog niet helemaal af maar mooi wordt het zeker!!
Verder gaan de trainingen wel zijn gangetje... wel vond ik de training vrijdag middag erg zwaar omdat het opeens 20 graden buiten was!!
Nou ik ga nu nog even van mijn zondagmiddag genieten en straks trainen. De kleintjes hebben wedstrijd(meiden zet hem op!!!) Lichelle is vanochtend vertrokken naar Griekenland dus die wil ik bij deze ook nog een keer heeeeeeeeeeel veeel succes wensen. Ook de andere meiden die met het EK meedoen!!!
Nou tot snel weer!
xxxxxx
Danila
...............................................................................*

09-04-2006 11:15 - FOTO'S!
Eindelijk een paar nieuwe foto's!!! De rest komt nog!!
Liefs
xxx
Danila
...............................................................................*

06-04-2006 18:30 -
Hoi Hoi ALlemaal,
Hier weer een berichtje van mij!! Het gaat ondertussen al iets beter met me. Begin het allemaal alweer wat positiever te zien en ook heb ik steeds meer zin om te trainen. Op school gaat het allemaal wel zijn gangetje, we zijn ons al een beetje aan het voorbereiden op het EXAMEN wat eind mei/begin juni plaats zal vinden. Verder ben ik afgelopen gezellig met Eva,Kimberly,Maja en Marion naar de wedstrijden in Amsterdam wezen kijken. Het was erg gezellig en vond het ook leuk om de jeugd meiden een keer op de wedstrijd aan te moedigen inplaats van alleen om de training. Ook heb ik Raffaella en haar familie weer gezien. Even gezellig mee gekletst. Ook de meiden van Opmeer en Noel waren er gezellig. Na de wedstrijd zijn we gezellig wezen eten in het La Place weg restaurant en daarna heeft Marion me heel lief thuis gebracht. Ook heb ik van Eva heel veel dingetjes gekregen voor op mijn kamer(eef nog heel even wachten dan heb ik ook iets voor jou!) die is nu bijna af en daar ben ik heel blij mee. Het is heel gezellig geworden met veel rode en roze tinten. Als het echt helemaal af is zal ik proberen foto's te maken en die op mijn site te zetten. Verder ben ik afgelopen vrijdag bij een nieuw gastgezin wezen kijken en dat is eigenlijk allemaal super positief. Heel dicht bij de hal en ik krijg ook een super gezellige kamer.
Als laaste wil ik alle meiden die in het EK-team zitten even Feliciteren en Lichelle ik vind echt dat je het super gedaan hebt in Belgie!!!! Veel Liefs
Kus
Danila

p.s. Bedankt voor alle lieve berichtje en mailtjes die ik heb gekregen!!
...............................................................................*

27-03-2006 15:39 -
Hoi Allemaal,
Zoals de meeste van jullie weten heb ik afgelopen zondag niet meegedaan aan de kwalificatie voor het EK. De reden daarvoor is dat ik er niet klaar voor was. De afgelopen tijd zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik werd ziek eindelijk terug op mijn oude niveau en 2 weken later werd ik weer ziek. Na die week ziek zijn kwam ik terug in de hal en voelde ik gewoon hoe ver ik achter was geraakt. De kwalificatie was dan al over 4 weken dus als ik het wilde halen moest ik gewoon al op een bepaald niveau zijn en dat was ik jammer genoeg niet. De laaste paar maanden ben ik ook naar de training gegaan met een heel negatief gevoel en dat wil ik gewoon niet meer. Dus toen we maandag in Amsterdam waren geweest waarbij ik de training niet heb afgemaakt hebben Frank en ik samen besloten om niet mee te doen aan de EK kwalificatie wat die zondag al was. Wel hebben we het er over gehad wat ik nu nog wil.....en het eerste wat ik echt wil is turnen maar dan wel met plezier. En daarvoor is natuurlijk nodig een positieve overtuiging en een goeie conditie. Van het weekend ben ik lekker een weekend met mijn familie weg geweest om even allen spanningen van de laatste tijd los te laten. Zaterdag hebben we lekker gewandeld over het strand en gewinkeld. Zondag middag heb ik een migraine aanval gehad en dat is eigenlijk het teken dat al mijn spanningen van de laatste tijd eruit zijn want een migraine aanval krijg ik meestal als ik spanningen van iets loslaat. Verder heb ik het met mijn ouders er natuurlijk over gehad wat ik nu ga doen. Ik ga samen met hun een planning maken tot het NK in Juni ook Frank zal een advies geven hoe ik dat het beste kan doen. Zo hoop ik weer plezier in het Turnen te vinden want Turnen dat is toch echt het liefste wat ik wil doen.
Liefs
Danila

p.s. Ik wil alle meiden feliciteren met de behaalde resultaten van die weekend! En heel veel succes met de volgende kwalificaties

...............................................................................*

27-02-2006 18:31 - TURNMANIA!
Hoi Hoi Allemaal!
Afgelopen weekend zijn mijn ouders weer terug gekomen van wintersport. Ik heb vrijdag op zaterdag dan ook bij mijn oom en tante geslapen en dat was erg leuk. Mijn neefje van 4 maanden had ik al een tijdje niet meer gezien dus ik vond het erg leuk en lief om hem weer even te zien!! Zaterdagavond ging ik weer naar huis en zondagmiddag had ik die turnmania van PP! Het was erg leuk maar ook zwaar. Vooral omdat ik 1 week ziek was geweest en nog steeds verkouden ben voelde je toch wel even dat je conditie achter uit is gegaan. Daar in tegen heb ik wel erg mijn best gedaan en ik ben ook tevreden over mijn resultaat. Lichelle haalde de meeste punten!!(GEFELICITEERD!!!) Verder wil ik mijn sponsers heel erg BEDANKEN!!!! En ook de supporters die ons hebben aangemoedigd helemaal super!!! Het was een hele leuke middag!! Ook Frank,Patrick en Maarten hebben hun kunstjes laten zien!! Frank liet een reuzenzwaai zien Patrick een arabier hele schroef en ook Maarten deed een salto achterover. Helemaal geweldig trainers!! Verder hoop ik dat ik deze week de draad weer op kan pakken met trainen en dat mijn verkoudheid snel weg gaat!! Deze week heb ik vakantie van school dus dan kan ik mooi tussendoor goed uitrusten!
Veel Liefs Danila

Filmpjes en Foto's volgen!!!
...............................................................................*

23-02-2006 19:53 - alweer ziek!!!
Hoi Allemaal,
Alweer ziek geweest. Vorige week donderdagmiddag voelde ik me echt niet goed en heb toen besloten na een half uurtje trainen dat in naar huis ging. Toen heb ik mijn moeder gebeld en die heeft me die zelfde avond nog opgehaald. Eenmaal thuis aangekomen gelijk in mijn bed gedoken en de raarste dingen gedroomd. De volgende ochtend was ik was 12 uur wakker en had ik 39.5 graden koorts. Die avond ben ik naar mijn opa en oma gegaan want daar zou ik de rest van het weekend blijven omdat mijn ouders op wintersport gingen. Eigenlijk zou ik een leuk weekendje bij Stephanie logeren maar dat zat er echt niet in(doen we snel over oke?) Zaterdag had ik nog steeds koorts en zondag ging het gelukkig een stuk beter. Maar toen ik maandag ochtend mijn ogen open deed voelde ik me weer niet goed vooral mijn voorhoofd deed erg veel pijn en ik had weer koorts gekregen. Naar de dokter geweest en wat bleek voorhoofdholte onsteking dus moest ik ook nog aan de medicijnen en goed stomen. Dat stomen heeft echt heel goed geholpen ook al is dat niet echt prettig om te doen. Dinsdag ging het al iets beter. En woensdag was ik weer helemaal koortsvrij. Vandaag heb ik weer voor het eerst getraind. Mijn ogen voelde nog wel een beetje zwaar maar ben toch blij dat ik weer iets gedaan heb. Ik hoop nu dat ik geen virussen meer op loop want 1 week ziek zijn is echt niet leuk! Verder heb ik volgende week lekker vakantie!! En dan ga ik waarschijnlijk op bezoek bij wat nieuwe gastgezinnen. Ook is er deze zondag bij Pro Patria een sponser actie. Ik zoek nog sponsers dus heb je interesse?????????????? Mail me zodat ik het nodige informatie kan geven. Verder hoop ik dat ik volgende week weer voluit kan trainen.
Veel Liefs Danila
...............................................................................*

12-02-2006 18:23 -

...............................................................................*

12-02-2006 18:17 - Berichtje!!
Hoi Allemaal,
Hier weer een berichtje van mij!! Op school gaat alles goed heb voor al mijn laatste SE's(school examens) voldoendes gehaald dus daar ben ik erg blij mee!! Verder gaat het op trainen wel alleen heb ik last van mijn kuit en scheen waardoor ik niet echt voluit heb getraind de laatste week. Ook heb ik nu nog mijn teen gekneusd dus dat is ook niet echt handig! Gelukkig kon iemand mijn kuit/scheen nog masseren van het weekend waardoor er gelukkig veel minder spanning op zit. Ik hoop deze week weer voluit te kunnen trainen zodat ik snel weer op schema kan lopen!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

24-01-2006 13:47 - Ziek..
Hoi Hoi!
Deze week begon allemaal wat minder voor mij. Zaterdag voelde ik me al niet zo lekker dus ben ik lekker vroeg naar bed gegaan zodat ik misschien de volgende dag nog wel kon trainen. Maar zondagochtend was het helemaal mis. Was erg duizelig,misselijk en had hoofdpijn. Ben gelijk mijn bed weer in gegaan en tot 4 uur geslapen. Die avond ben ik weer vroeg mijn bed in gegaan maar ik voelde me maandag nog niet goed. Nu is het dinsdag middag en voel ik me alweer een stuk beter. Alleen nog een beetje duizelig als ik opsta en soms nog last van hoofdpijn. Vanmiddag blijf ik nog even thuis van trainen. Morgen ga ik er weer tegen aan. Ik hoop dat het allemaal goed gaat want ik heb toch wel 5 trainingen gemist.

Verder heb ik VORIGE week wel lekker getraind. Veel dingen gedaan en ook op school ging het goed. Liesbeth kwam ook nog langs. Nou verder heb ik niet zoveel te vertellen ik ga zo denk nog even naar buiten wat frisse lucht inademen. Jullie horen nog van me!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

11-01-2006 18:37 - Week 2
Hoi Hoi!
Hier dan allemaal eindelijk een berichtje om te vertellen dat ik er weer wat foto's op heb gezet!! Van de bosan cup(www.turngalerie.nl) En ook nog foto's van de nieuwjaars receptie! Een foto heb ik van verona gekregen dus die staat ook op haar site!(www.verona.turnt.nl) Verder was de nieuwjaars receptie heel leuk!Het was ook drukker dan normaal omdat acro en trampoline er ook waren. Verder weer even lekker bij gepraat met alle turnsters en turners. Deze week weer gewoon aan het trainen en op school een paar toesten gemaakt! Ik spreek jullie snel weer!!Veel Liefs
Danila

...............................................................................*

06-01-2006 18:32 - WEEK 1
Hoi Allemaal!!
Ten eerste wilde ik jullie nog even een super en gelukkig 2006 toewensen! (het is wel een beetje laat maar ik heb gehoord op de radio dat het nog heel de maand Januari mag!! whahwahha)Verder heb ik lekker heel de week getraind en zijn we veel bezig met de nieuwe code. Ook is de schoolvakantie weer voorbij en moeten we volgende week weer allemaal naar school. Morgen heb ik nog een nieuwjaars receptie van de KNGU. En het dit jaar is het anders dan die jaren er voor want trampoline en acro mogen ook komen. Dus dat wordt denk wel een gezellig boel!! Ohja nog over die foto's die ik elke keer beloof om op mijn site te zetten! Er is iets mis met dat uploaden en daar wordt nu aan gewerkt! Dus ik hoop echt dat ze er snel opkomen!!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

24-12-2005 14:09 - FIJNE KERST
Ik wil iedereen een fijne kerst wensen! En ik spreek jullie nog voor het nieuwe jaar!!
Kus
Danila
P.s. het is niet gelukt om de foto's op mijn site te plaatsen ik probeer het nog zo snel mogelijk te doen!
...............................................................................*

19-12-2005 17:58 - Bosan Cup
Hoi Allemaal!
Hier van mij een verslag van de wedstrijd gister! Eerst moesten we natuurlijk groot inturnen en eigenlijk waren alle toestellen wel fijn. Alleen de balk wiebelde een beetje. Na het inturnen op vloer zag ik Lichelle opeens niet meer. Ze was ongelukkig gevallen met haar balk afsprong en kon daardoor jammer genoeg niet meer meedoen met de wedstrijd! Ik hoop echt dat het snel weer over is gelukkig hebben we met de kerst een paar dagen vrij waardoor het goed kan rusten. Maar mijn wedstrijd begon op sprong en ik moest ook nog als eerst. Mijn sprong ging wel goed alleen moest ik heel lang wachten voordat ik eindelijk naar brug mocht. Ik denk dat het wel 20 minuten duurde voordat we van toestel wisselde. Dus je moest jezelf goed warm houden. Mijn brug ging ook wel goed. Daarna balk....oepsie daar viel ik er 1 keer af. Als laatste vloer en die verliep eigenlijk zo als normaal. Verder weet ik (nog) geen punten dus toen we met z'n allen klaar stonden voor de prijsuitreiking was het allemaal een verassing. Op sprong was ik 1ste Carina 2e Op brug hetzelfde, balk was net omgedraaid en op vloer was ik 1ste en Lucie 2e. Uiteindelijk kon je ook nog een bosancup verdienen. Als je het hoogste had gehaald op een toestel. Sprong,Brug en Vloer kreeg ik ze. Op balk had Sanne het hoogste punt gehaald. Daarna hebben wij(mijn ouders, ik en mijn zusje) Samen met de ouders van Stephanie, haar broertje, opa , oma en Stephanie zelf in het hotel Breukelen nog iets gegeten. Daarna lekker naar huis en naar bed gegaan ik was namelijk erg moe! De vorige avond was ik namelijk met Natalie naar het Unive Gymgala geweest. Dat was ook heel erg gezellig en ik heb Verona,Suus en Loes ook nog even gesproken. Verder nog gezellig met Fernando kalenders verkocht toch....? Nee dat verliep jammer genoeg niet volgens plan! Nu nog 1 week trainen en dan 5 dagen vrij. Ben benieuwd hoe het volgend jaar allemaal gaat lopen met de nieuwe code. Dat zien we allemaal wel..!
Veel Liefs
Danila..

P.s. De foto's die zo snel mogelijk op mijn site komen. Zijn van www.turngalerie.nl en daar komen zo snel mogelijk nog meer foto's van de bosan cup!!
...............................................................................*

12-12-2005 19:06 - Klimmen
Hoi Hoi Allemaal!
Hier EINDELIJK weer een berichtje van mij!! Sorry dat ik een tijdje niks meer van me heb laten horen maar eigenlijk had ik niet veel te vertellen. Alleen zoals jullie denk ik al weten hebben we met alle turnmeiden sinterklaas gevierd zondag na de training en dat was heel erg leuk! Ook hadden wij(alleen de bovenbouw) lootjes getrokken. Ik had dit jaar Patrick. Gelukkig vond hij het cadeautje leuk. Verder is Stephanie dit weekend bij mij blijven slapen en dat was heel gezellig. Eerst zijn we vrijdag avond naar de kerstmarkt geweest en had ik 2 vesten gekocht. De volgende ochtend zijn we weer naar de kerstmarkt gegaan want Steph wilde toch eigenlijk ook wel zo'n vest. Verder hebben we die dag nog tv gekeken en een paar spelletjes gedaan. De volgende dag hadden we nog een extra dagje vrij omdat Frank en Patrick een clinic gingen geven dus konden wij niet trainen. Wij zijn wel even wezen klimmen in 'the beach'. En dat was echt heel leuk maar ook wel hoog hoor. We hebben ook nog een paar foto's gemaakt en die zal ik proberen zo snel mogelijk erop te zetten!!
Veel Liefs
xxx
Danila
...............................................................................*

08-11-2005 23:00 - Slovenie
Hoi allemaal,Mijn vloer, sprong en brug staan bij de downloads !!xxx
...............................................................................*

07-11-2005 23:01 - PP KALENDER
NOG EVEN DIT: NIET VERGETEN OM OP WWW.STEUNPUNT-PP NAAR ONZE MOOIE KALENDER TE KIJKEN HE!!
...............................................................................*

07-11-2005 23:00 - Slovenie
Hoi allemaal. Zo weer terug in Nederland en wat een leuk weekend was het! Vrijdagochtend om half 9 moesten we op Schiphol zijn. OM half 11 vlogen we naat Parijs om daar over te stappen richting Slovenie.Hadden we bijna het vliegtuig daar gemist, we moesten omtzettend hard rennen om het vliegtuig te halen!Vrijdagmiddag hebben we nog even getraind. Het waren toestellen van Spieth dus we moesten even wennen.Zaterdagmorgen om half 8 gingen we weer trainen(vroeg he) maar de wedstrijd was om 11 uur en dit was nog de enige mogelijkheid.De wedstrijd ging best wel lekker alleen balk weer he, dat wil maar niet echt lukken. Ik doe nog steeds niet alles wat er eigenlijk wel in moet.Met een totaal van 34.8 (weer geen 35!) werd ik 2de achter Lichelle die een berewedstrijd draaide, 35.9 punten!Lichelle had 4 toestelfinales en ik 3(geen sprong).Lichelle haalde 2 gouden medailles(sprong en balk) en ik 1 gouden(brug) en 1 bronzen(vloer)Het was wel heel leuk dat we bij elkaar zoveel prijzen hadden! Onze ouders waren gelukkig niet voor niets gekomen: alles kon mee in de auto terug!Zondagmiddag hadden we nog excursie naar de druipsteengrotten met alle tunsters en coaches enz. en s avonds banket. Moesten we de polka dansen! We hebben het op het laatst wel gedaan want iedereen deed mee. Maandag om 3 uur waren we weer op Schiphol. Lichelle haar tas is alleen wel onderweg ergens blijven staan dus dat is wel balen. Haat trainingspak en turnpakjes enz. zit er in dus ik hoop dat ie snel terecht komt.Deze week weer keihard trainen want die 35 punten komen eraan!!! xx Danila x x x
...............................................................................*

28-10-2005 20:57 - KALENDER
Hebben jullie allemaal al de kalender op de site van Pro Patria gezien? Zo niet kijk even op www.steunpunt-pp.nl
Veel Liefs Danila
Meer nieuws volgt.....
...............................................................................*

23-10-2005 19:35 - 34.800
Heeey Allemaal!!
Gister is het me niet gelukt om een berichtje op mijn site te zetten!! Sorry daarvoor! Maar ik zal het helemaal goed maken!! Jullie zullen allemaal wel weten dat ik gister 34.8 heb geturnd en me dus niet geplaatst heb voor het WK in Australie! Opzich ging mijn wedstrijd best goed natuurlijk niet helemaal vlekkeloos vooral op balk en brug heb ik een paar puntjes laten liggen. De jury had mijn pirouette eerst ook nog eens niet gezien op balk en daarom had ik eerst 2 tiende lager, ook op brug was mijn uitgangswaarde 1 tiende te laag maar dat hebben ze ook aan het eind nog gecorrigeerd!
Maar als ik in oktober al 34.8 turn en het seizoen eigenlijk nog maar net begonnen is vind ik dat zeker niet slecht. Daarom ben ik ook helemaal niet ontvreden. Verder heb ik vorige week lekker vakantie gehad. Ik was dinsdag in de vakantie ook nog eens jarig dus dat kwam goed uit!! Ben ik eindelijk 16! Verder ben ik nog naar de kermis geweest.....en heb ik woensdag op donderdag bij Mayra geslapen. Nou er komen binnenkort vast nog wat leuke wedstrijden aan...meer daarover horen jullie de volgende keer!!
Veel Liefs
Danila

Ohja wat vonden jullie trouwens van de prijsuitreiking in Amsterdam? Hebben Loes en ik goed bedacht he!!!
...............................................................................*

14-10-2005 18:44 - FOTO'S
Hoi allemaal!!
Ik heb een paar foto's op mijn site gezet van de WK kwalificatie!! En daar wil ik Sandra heel erg voor bedanken!! Veel Liefs Danila
...............................................................................*

11-10-2005 18:03 - 1e Kwalificatie
Hoi Hoi,,
Hier ben ik dan eindelijk met een verslagje over vooral natuurlijk de 1ste WK kwalificatie! Mijn 1ste wedstrijd weer na de zomervakantie!! 3 toestellen verliepen eigenlijk naar wens!! Alleen de balk dat ging helemaal fout! Het begon al gelijk met mijn eerste combinatie, daar viel mee. En daarna moest ik mijn oefening nog afmaken. De eerste 2 banen daarna waren een beetje onzeker, alleen mijn laatste sprong ging eigenlijk goed!! Al met al ben ik best tevreden alleen balk dat was natuurlijk best wel jammer en ik baal er ook echt van!! Nu op naar 23 oktober en kijken of het dan wel lukt! Ik ga nu weer lekker trainen volgende week is het ook alweer herfstvakantie en ben ik jarig word ik eindelijk 16!! Nou ik spreek jullie wel weer! XxxxX
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

12-09-2005 05:55 - Ben ik weer
Hoi Hoi Allemaal,
Hier weer een berichtje van mij!! Vorige week begon het natuurlijk goed omdat ik eindelijk mijn uitslag heb gekregen van mijn ENGELS en dat was nog goed ook! Dus daar ben ik heel blij mee! Verder moest ik erg wennen aan het weer naar school gaan en trainen! Ik ga nu namelijk 3 dagen naar school en 2 dagen krijg ik in de hal les! Vorige jaar was dat andersom. Verder was dit weekend in Aalsmeer een pramenrace en kenissen van de camping kwamen ook gezellig even kijken! Jammer genoeg gingen ze best snel weer weg dus echt lang heb ik ze niet gezien!
Nou verder ben ik gewoon aan het trainen, want de kwalificatie komt natuurlijk steeds dichter bij!!
Tot snel!!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

05-09-2005 22:00 - Eindelijk
Eindelijk kan ik weer iets op mijn site plaatsen.Bij de webmaster was iets gigantisch mis maar niet getreurd hier het laatste nieuws.IK BEN GESLAAGD VOOR MIJN STAATSEXAMEN ENGELS!!!Ik ben echt hartstikke blij. Weer iets afgerond. Ook zijn we de laatste zondag voor dat we weer allemaal naar school moesten met zijn zessen naar Walibi Flevo geweest. Laura, Carina, Lichelle, Mayra Stephanie en ik. Kijk maar naar die foto bij maar fotoalbum. Die hebben we aan Frank gegeven!!Het was echt heel leuk.Verder zijn we weer lekker in de training. De 1ste weken waren echt zwaar. Het bruin van mijn vakantie is er al weer bijna af.Lekker bezig met mijn vloeroefening en een aantal andere nieuwe dingen. Ook op school is het allemaal weer begonnen. Beetje wennen hoor.Zal morgen nog iets meer schrijven. Tot dan.xx
...............................................................................*

13-07-2005 09:27 - Vakantie
Hoi Allemaal,
Sorry dat ik zo lang niks meer van me heb laten horen!! Maar dat zal ik helemaal goed maken met dit lange berichtje!!! Eerst ga ik over de vakantie vertellen!! Ik ging samen met mijn vader, moeder en zusje op vakantie naar Kos (Griekenland) Mijn broertje ging niet mee omdat het eerst niet zeker was of ik wel vakantie had! Dus toen hadden vrienden gevraagd of hij mee mocht en dat mocht natuurlijk! Alleen dat viel precies in de 2 weken dat wij ook op vakantie konden! Ik dacht lekker rustig maar ik heb hem wel erg gemist hoor!! Nou toen ik we eindelijk door alle controles van ons paspoort en bagage heen waren hadden we nog ruim de tijd om even bij de winkeltjes te kijken! We vlogen pas om 18.00 dus we kwamen in het donker aan op Kos! Daar eenmaal aangekomen naar de bussen en toen moesten we nog ongeveer een half uurtje met een bus naar het park rijden!! Toen we bij het park waren moesten we daar weer wachten op een busje waar maar 8 personen per keer in konden en omdat het donker was zouden we het niet vinden in het park!! Maar ik en mijn vader waren lekker eigenwijs en wilden gewoon lopen! Dat hebben we dus ook gedaan en we waren best snel in het appartement! De eerste nacht heb ik helemaal niet lekker geslapen zat onder de muggen beten!! De volgende ochtend eerst baantjes gezwommen en daarna het park verkennen! Het park was echt heel mooi en groot en er waren ook heel veel Nederlanders. Dus na een paar dagen had ik 2 hele gezellige meiden gevonden en hebben we ook leuke dingen gedaan met elkaar!! Elke avond was er in het Theater een show de meeste waren erg leuk om naar te kijken maar bij sommige viel je echt in slaap!! Ook zijn we een keer met z?n alleen naar Kos geweest en daarna lekker uiteten met elkaar!! Het was er gezellig en ik, Marianne en Whitney hebben ook nog even stiekem bij een beach party gekeken! Er kwam net vuurwerk dus dat was erg mooi om te zien!! Verder zijn we ook nog 2 keer naar een waterpark geweest met hele steile glijbanen en een soort kabelbaan boven het water! Na een paar keer proberen heb ik er een salto vanaf gemaakt als het lukt zal ik het filmpje proberen op mijn site te zetten!! Dinsdag voordat we weer naar huis gingen hebben we nog een boottocht gemaakt het was erg leuk alleen de boot was veel te druk dus dat was wel iets minder!! Verder ben ik de dag voordat we vertrokken nog een keer naar Kos gegaan om toch nog iets te kopen!! Verder ben ik die dag op het strand geweest en bij het zwembad gelegen! We vlogen namelijk pas om 23.00 en kwamen dus pas 2 uur aan in Nederland. Mijn tante stond daar op ons te wachten en heeft ons lekker naar huis gebracht! De volgende dag was ik om 12 uur pas wakker omdat ik pas om 4 uur in bed lag!?s Avonds gingen we alweer naar de camping en met de kinderen daar heb ik lekker gezwommen en naar een soort playback show gekeken! Wat erg toevallig was dat ik er een meisje tegen kwam die bij Bato Haarlem turnt!! Ze vroeg of ik Danila Koster was dus dat was echt heel grappig!! Verder ben ik nu alweer 2 weken aan het trainen! De eerste week was erg zwaar we hadden allemaal spierpijn en blaren! Gelukkig waren we dinsdag- en donderdagmiddag vrij. Dinsdag heb ik lekker uitgerust en donderdag zijn we met de meiden naar de Bios geweest! De tweede week was ook wel zwaar maar ik had gelukkig geen blaren maar en de spierpijn viel ook wel mee! Ook vorige week zijn we op donderdag middag naar de bios geweest! Soms ga je nooit en dan gewoon 2 keer in 2 weken! Maar het was erg gezellig toch meiden? Verder sliep ik de eerste 2 weken bij Lichelle?s gastgezin omdat Inge nog op vakantie was dus daar kon ik nog niet slapen. Het was erg gezellig en vooral bij het strand was het erg gezellig!! Nou dit was het dan weer een lekker lang berichtje van mij! Ik hoop dat ik er vandaag nog wat foto?s op kan zetten! Jammer genoeg had onze computer een virus waardoor de meeste foto?s van het NK verdwenen zijn!!
Nou jullie horen nog van mij!
Veel Liefs
Danila

...............................................................................*

23-06-2005 16:22 - Eindelijk!
Hoi allemaal,
Hier dan eindelijk een berichtje van mij over het NK!! Sorry dat het zo lang duurde maar ik had het druk met examens en bovendien was het wel erg warm vorige week om binnen te gaan zitten!! Ik ben zelfs nog even gaan zwemmen met Mayra.
Ik denk dat jullie allemaal wel weten dat ik zaterdag jammer genoeg 2 fouten heb gemaakt...? Het begon op brug en daarna ook nog op vloer!! Heel erg jammer maar het kan ook weleens fout gaan.
In die week daarvoor gingen de trainingen ook niet echt lekker. Ik kon namelijk 2 dagen mijn nek niet bewegen omdat ik gevallen was. Ik baalde echt wel van die fouten maar ik was toch wel blij dat ik nog 3 toestelfinales had gehaald zelf vloer met een val!!! Toen dacht ik gelijk morgen moet ik het goed maken! En dat lukte redelijk. Op vloer werd ik 3de en op balk ook. Ik weet niet of dat wel helemaal terecht was want Verona had een betere balkoefening vond ik! Achteraf bleek ook nog dat ik brug mocht doen. Maar dat heb ik jammer genoeg niet kunnnen doen omdat ik niet had ingeturnd en dan is het natuurlijk wel erg moeilijk om gelijk je oefening te doen. Nu nog 2 weken door trainen en dan eindelijk 3 weken even niet in de turnhal. Ik spreek jullie nog wel voordat ik op vakantie ga!
veel Liefs
Danila
...............................................................................*

12-06-2005 08:56 - Bijna N.K.
Hoi Allemaal,
Deze week weer normaal getraind was best wel moeilijk om weer in het ritme te komen en daardoor was ik best wel moe aan het eind van de week! Gelukkig gingen de trainingen goed. Tussen de trainingen door had ik geen school meer maar ik moet wel leren omdat ik 2 examens heb gemist en die moet ik na het N.K. inhalen. Voor de rest heb ik niet zoveel te vertelllen alleen dat ik nog nieuwe foto's op mijn site heb gezet bij EK HONGARIJE en Banket dus als jullie nieuwsgierig zijn met wie ik allemaal op de foto ben geweest kijk dan maar snel. Nou ik ga deze week nog even hard trainen en op naar het N.K. en misschien zie ik jullie daar...??
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

06-06-2005 17:02 - EK
Hoi Allemaal,
ben net thuis gekomen na een week lang in Hongarije te zijn geweest. Vorige week zondag vertrokken we naar Debrecen omdat daar het EK plaats vond en zoals jullie weten viel ik in voor mijn clubgenootje Mayra. Die zondag duurde erg lang eerst 2 uur met het vliegtuig daarna nog 3 uur met de bus voordat we bij de wedstrijdhal waren daar eenmaal aangekomen gelijk door naar de accreditatie, nog even snel eten en om half 10 s'avonds gingen we pas naar het Hotel. Jammer genoeg was het hotel best ver van de turnhal maar opzich was het een mooi hotel. In het begin was het niet duidelijk wie met wie op de kamer ging en 10 minuten later lag ik opeens alleen op de kamer. Vond het opzich best jammer maar aan de ene kant is het ook wel fijn dat je even alleen kan zijn. Rond 11 uur half 12 lag ik pas te slapen en de volgende ochtend was om 9 uur al de eerste training. 8 uur ontbijten en daarna met de bus naar de trainingshal. Ik moest best wel wennen daardoor maakte ik 2 rare vallen die ik normaal nooit heb! De middag training ging al stukken beter en daardoor had ik ook best wel zin in de podiumtraining die de volgende dag plaats vond. Dinsdagochtend nog even een korte training en s'middags had ik dan podiumtraining. Eerst inturnen in een andere hal met alle turnsters naar de wedstrijdhal en dan op elk toestel 20m minuten trainen laat ik maar zeggen. Het ging eigenlijk best wel goed alleen een spaanse(Moreno) turnster blesseerde zich aan haar knie en dat was natuurlijk minder om te zien! De volgende dag was het alweer woensdag en stond er alleen een ochtendtraining op de planning en s'middags gezellig met z'n allen naar de stad! We zijn in veel winkeltjes geweest en lekker in het zonnetje gezeten.
Die avond was ik eigenlijk al een beetje zenuwachtig voor de volgende dag! Toen s'middags dan eindelijk de wedstrijd begon en ik ook nog eens moest beginnen op het eerste toestel was ik echt heel zenuwachtig. Gelukkig ging mijn brugoefening heel goed mijn score was zelfs een 8.975
Daarna moesten we natuurlijk naar balk en mijn balkoefening verliep niet zo goed waardoor ik maar een 8 scoorde geloof ik. Vloer verliep dan weer goed eigenlijk alleen wat onodige pasjes bij de landingen. Als laatste toestel sprong en dat ging zoals gewoon. Ik was 17de geworden waar ik echt heel erg blij mee ben. Het is natuurlijk wel jammer dat er maar 2 per land mochten turnen want anders stonden er gewoon 4 nederlandse turnsters in de meerkamp finale!!
De volgende dag heb ik een heel korte en lichte training gehad omdat ik normaal gesproken nooit na een wedstrijd train. s'Middags de mannen aanmoedigen. Zaterdagochtend heb ik ook nog getraind samen met Frank. Ik moest kracht doen en hij deed gezellig mee dus die training vloog voorbij. Na de training gelijk door naar de wedstrijd hal om Suzanne,Loes,Jeffrey en Epke aan te moedigen. De volgende dag had ik geen training meer omdat Frank al eerder naar huis was gegaan omdat de Junioren ook de eerste kwalificatie hadden voor de EYOF en dat is ook heel spannend!! Wel heb ik samen met Verona alle toestelfinales gezien. En was de spanning te snijden bij Balk(Suzanne en Loes), Vloer (Suzanne en Jeffrey),Ringen (Yuri) en Sprong (Jeffrey) ze hebben het allemaal super goed gedaan en ik wil ze allemaal nog een keer feliciteren met de behaalde medialles! Die avond hadden we een banket en dat is natuurlijk altijd heel gezellig. Ben met veel turnsters op de foto geweest en ik zal proberen ze zo snel mogelijk erop te zetten. Maandagochtend moesten we al om half 5 opstaan omdat we de bus van half 6 moesten hebben! Beetje kort geslapen dus. Wel was het erg gezellig en heb ik er echt van genoten! En ik hoop dat ik ooit nog zoiets mee mag maken!!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

23-05-2005 10:51 - Parijs
Hoi Allemaal,
Gister terug uit Parijs gekomen en het was echt super gaaf om het allemaal mee te maken. Woensdag ochtend gingen we al om 9 uur weg met de Trein. Het duurde wel 4 uur alleen voor mij gevoel maar 2. Toen we daar aankwamen werden we met busjes opgehaald om naar het Hotel gebracht te worden. Alleen omdat we door Parijs moesten hadden we er best lang over gedaan want er stond overal file. We mochten toen even onze spullen weg zetten in de Kamer ik sliep samen met Evi daarna gingen we ergens eten en even een korte training om de toestellen te voelen. s'Avonds gingen we erg uiteten was echt heel gezellig.
Donderdagochtend hadden we al poduimtraining om half 9 dus dat was best vroeg maar het ging gelukkig best goed al moest ik wel wennen omdat de toestellen heel anders waren dan in de trainingshal. Die middag liep het wel een beetje raar omdat Carina s'middags pas podiumtraining had en ik niet meer daar mocht trainen liep Frank de hele tijd heen en weer dus soms moest ik even wachten. Vrijdagochtend voor de wedstrijd hebben we ook nog heel eventjes getraind. En daarna een broodje gegeten en even uitgerust. Ik had brug als eerste toestel om 3 uur. Ik vond het best wel spannend want je mocht niet meer inturnen in de wedstrijdhal nee je werd omgeroepen en moest gelijk je oefening doen. Mijn brugoefening ging eigenlijk heel goed maar mijn score viel tegen. Daarna ging ik even met Suzanne en Evi een rondje lopen omdat ik pas 2 uur daarna vloer had. Half 5 weer begonnen met warming-up en om kwart over 5 weer naar de andere zaal. Mijn vloeroefening ging ook goed alleen de jury was heel streng en heeft weinig geteld. Heel erg jammer maar ik vond het echt een leuke ervaring om mee te maken. Zaterdag ben ik met mijn ouders en Carina even Parijs in gegaan en zijn we naar de Eiffeltoren geweest. Om 3 uur waren was ik weer in de zaal omdat Suzanne en Yuri nog finales hadden dus die moest ik even aanmoedigen!;):P:D
Die avond hadden we een banket en dat was echt heel erg leuk vond ik. De volgende ochtend gingen we al om half 9 naar het station om weer met de trein naar huis te gaan. Het was echt heel gezellig in de trein en ik hoop dat ik ooit zoiets nog een keer mag mee maken.
Veel Liefs,
Danila
p.s. Ik zal de foto's zo snel mogelijk op mijn site zetten!
...............................................................................*

22-05-2005 22:00 - Parijs!
Hoi allemaal, mijn moeder heeft alvast een paar foto's in een album gezet! xxx
...............................................................................*

15-05-2005 08:20 - Foto's!
Hoi Hoi Allemaal!
Er staan nu foto's op mijn site van de EK kwalificatie in Amsterdam met heel veel dank aan mijn oom en tante! XXX-jes
Danila
...............................................................................*

14-05-2005 07:26 - E.K.
Hoi Hoi,
Ik denk dat jullie het allemaal wel gehoord hebben maar ik mag toch naar het E.K. omdat Mayra zich met overleg van bondsarts en trainer zichzelf heeft terug getrokken(zie website Mayra). Ik zelf heb eigenlijk een beetje gemengde gevoelens want het is natuurlijk harstikke mooi om daar aan mee te doen! Maar ik vind het heel erg zielig voor Mayra. Voor de rest heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen alleen heb ik zondag nog een extra dagje vrij vanwege pinksteren dus dat is wel lekker!
Jullie horen nog van me!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

09-05-2005 11:30 - Amsterdam
Hoi Hoi Allemaal,
hier weer een verslagje over de wedstrijd gister in Amsterdam. Gister ochtend om 10 uur ging ik al naar Amsterdam omdat het maar een kwartiertje rijden is vanaf ons huis! Moest ik gelukkig niet zo heel vroeg uit mijn bed. Van 10 tot 11 heb ik even de toestellen gevoeld want om 1 uur begon het groot inturnen al dus zoveel pauze had ik niet. In de kleedkamer nog even lekker gekletst met iedereen vooral met Hanneke had ik erg veel lol!!(karaoke) Nou om half 1 begon ik met de warming-up en om 1 uur op alle toestellen groot inturnen. We begonnen met z'n drieen in een groepje, omdat Carina en Mayra allebei niet meededen. Even later viel Yvette ook nog uit. Dus toen was ik op brug en balk helemaal in mijn eentje! Ik begon op brug en was ook gelijk de laatste(hahaha) Mijn brugoegening verliep niet helemaal vlekkeloos maar in ieder geval geen grote fouten. Voor balk was ik echt heel erg zenuwachtig daarom ging het ook niet echt goed. Had veel wiebels en 2 combinaties niet goed doorgesprongen. Op vloer ging het eigenlijk best goed alleen mijn 3-voudig pirouette was niet rond en ik had wat onodige pasjes maar opzich was ik best tevreden. Als laatste toestel had ik sprong, en dat ging eigenlijk heel goed. Het was nog wel even spannend maar uiteindelijk ben ik toch nog 1ste reserve voor het E.K. in Debrecen. Best wel leuk vind ik! Nou ik heb ondertussen al een paar foto's op mijn site gezet( hahah 3) Mijn oom heeft geloof ik ook nog foto's gemaakt dus als er mooie tussen zitten zal ik die zo snel mogelijk op mijn site zetten!!
Dikke Kus
Danila
...............................................................................*

17-04-2005 09:33 - Klagenfurt
Hoi Hoi allemaal,
Net terug uit Oostenrijk en ik dacht laat ik gelijk maar een berichtje erop zetten. Ik denk dat jullie het allemaal wel gehoord hebben maar de wedstrijd begon natuurlijk voor ons niet zo goed omdat Mayra uitviel. Daarna ging mijn brug(1ste toestel) ook helemaal fout omdat mijn lage liggerdeel helemaal mislukte. Balk was het 2de toestel en liep eigenlijk erg goed totdat ik mijn laaste element moest maken(flik 1/2) en daar ook mee afviel. Vloer was het 3de toestel en daar stapte ik ook nog eens 2 keer buiten de vloer (ik weet niet zeker of de jury dit nou wel of niet heeft meegeteld) maar dat is natuurlijk erg dom! Als laatste sprong en dat was eigenlijk het enige toestel wat vlekkeloos verliep. Al met al een rare wedstrijd voor mij maar ik heb er erg veel van geleerd en ik hoop dat de E.K. kwalificatie volgend weekend beter gaat.
XxXxX
Danila
...............................................................................*

16-04-2005 16:41 - Reuver
Hoi Allemaal,
Hier een berichtje van mij over de E.K. kwalificatie in Reuver. Gister ochtend konden we lekker uitslapen want we hadden geen ochtendtraining. 10 uur moesten we in Zoetermeer zijn zodat we met Frank en Patrick konden vertrekken naar Reuver. Het was best een stukje rijden ruim 2 uur dacht ik. In het begin waren we een beetje aan het dollen maar ik ben toch nog even in slaap gevallen. Eenmaal daar aan gekomen hadden we een kwartiertje om even iets te eten en om te kleden. Om 1 uur begonnen we met trainen. Het is natuurlijk altijd even wennen maar het ging opzich best goed. Na de training gingen we naar een gymzaal om daar even goed uit te rusten voor de wedstrijd! Patrick had z'n laptop mee dus konden we mooi een DVD kijken! Ook hebben we nog even met Frank basketbal gespeeld. Jammer genoeg heb ik niet zo'n balgevoel maar het was wel heel gezellig!! Om kwart over 6 gingen we weer terug naar de Turnhal. Om half 7 begonnen we alvast met de warming-up en om 7 uur met een uur inturnen om de toestellen. Daarna begonnen we aan het eerste toestel. Dat was sprong en ik moest ook nog eens als eerste dus dat was best spannend! Het ging gelukkig goed en ik haalde een 8.662 daarna brug ik moest als laatste dus ik was best wel zenuwachtig maar het ging eigenlijk heel goed behalve dat ik met mijn voet eraf gleed toen ik wippertje naar boven wilde doen. Gelukkig viel ik niet waardoor ik een 8.75 overhield. Daarna kwam balk dat is natuurlijk altijd een zenuw toestel en ik moest ook nog best lang wachten het begon op balk al lekker maar niet heus ik begon de verkeerde kant op!! Ik denk dat het de juryleden niet echt opviel maar voor mij voelde het wel heel erg gek. Ik bleef gelukkig op de balk staan ondanks een paar wiebeltjes hield ik een 8.612 over daarna vloer die ging eigenlijk erg goed en mijn score was een 8.787 totaal van 34.812 ik ben erg tevreden en ik heb het limiet gehaald van 34.500 het is natuurlijk nu niet echt makkelijk om nog bij de eerste 4 te komen ik ben namelijk 5de geworden. Maar ik ga hard mijn best doen en ik zie jullie misschien in Amsterdam!
Ohja mijn moeder heeft mijn hele wedstrijd op de film gezet, ik weet alleen niet wanneer dat op mijn site komt te staan maar als het zo ver is dan zeg ik het wel!!
xxxxxx
Danila
Trouwens Eva en Britta goed gedaan!!!

...............................................................................*

07-02-2005 08:25 - Foto's
Hoi daar ben ik weer!
Ik las ergens dat sommige foto's het niet doen op mijn site! Ik weet niet hoe dat komt en ik zal vanavond wel even kijken of ik ze nog een keer opnieuw erop moet zetten!
Veel liefs
Danila
...............................................................................*

01-01-2005 11:01 - Ben ik weer!!
Nou ten eerste wens ik jullie allemaal nog een een heeeeeeeel gezond en sportief 2005!! Het was gister erg leuk! Heb heel veel vuurwerk afgestoken en ik heb zelfs nog over!! En jullie was het gezellig??

Met de kerst ben ik 5 dagen vrij geweest. Vrijdag heb ik niet zoveel gedaan lekker thuis gehangen!!
1ste kerstdag heb ik eerst gezellig ontbeten met mijn ouders,broertje en zusje. Daarna hebben we nog cadeautjes uitgepakt. Ik heb ook een nieuwe pakje gekregen alleen ze hadden de verkeerde opgestuurd!! Dus ik moet nog even wachten! Tegen de middag zijn we naar mijn oma en opa gegaan met heel de familie en dat was echt super gezellig! Mijn 2 kleine neefjes waren echt heel erg gegroeid!! Ik heb nog foto's dus die zal ik er zo snel mogelijk opzetten!!
2de kerstdag gingen we met kenissen en vrienden naar een kerstlunch! Was ook erg gezellig!!
Maandag ging ik samen met Daphne(daffy) naar amsterdam zij kwam met de trein naar amsterdam centraal en ik ging haar ophalen samen met mijn moeder en die heeft ons toen vlakbij de kalverstraat af gezet! Alleen wij moesten eerst nog een half uur zoeken voordat we het hadden gevonden!! Maar toen we er eenmaal waren was het super gezellig!!! Toen we uitgewinkeld waren gingen we samen met de trein naar Deventer want we gingen samen bij Raffaella slapen! Het was super gezellig die avond! De volgende ochtend toen lag er sneeuw en we gingen foto's maken dus dat was erg gezellig! Die middag gingen we bowlen! En ik kan dat zo goed......maar niet heus!!! Maar het was wel heeeeeeeeel gezellig! Daar hebben we ook nog foto's gemaakt! Dus ik zal proberen ze zo snel mogelijk op mijn site te zetten!!! Nou volgende week weer gewoon trainen. Misschien is het wel even lastig om weer in je ritme te komen maar ik heb er wel zin in!!
Veel Liefs
Danila
...............................................................................*

13-11-2004 23:00 - Hoi
Zo van de week maar echt er tegen aan want zo'n weekje half trainen schiet niet echt op. Donderdag had ik een migraine aanval dus weer niet trainen. Gelukkig is dat maar een dag en voel je je de volgende dag nog een beetje slapjes maar het gaat gelukkig weer. Gisteren lekker naar het gymgala geweest met mijn moeder. Gezellig hoor! Was erg leuk! heb Denise,Amber,Raffaella en Sharin gezien!! Heb de eerst helft gezellig bij Amber en Denise gezeten! De tweede helft ben ik wat meer gaan lopen! Ik vond het een super leuk gala en ik ga volgend jaar als het kan zeker weer! Ook heb ik Renee nog even gezien moest haar nog steeds wat geven en dat heb ik nu eindelijk gedaan! Ik hoop dat ik Renee nog een keer zie om wat leuks met haar te doen!! Ohja er staan ook nog wat foto's in het fotoalbum jammer genoeg nog niet van het gymgala!! Doei!!!! xxxxx
Danila
( Ik vond het te Gek Denise,Raffaella,Amber,Sharin en Sherine jullie ook??)
...............................................................................*

10-10-2004 22:00 - De tijd gaat...
JAJAJAJAJAlweer een week voorbij!Eigenlijk 2 weken sinds ik wat geschreven had.(Ik heb 2 foto's van mijn haar.)Frank is weer terug!Hij was lekker op vakantie geweest.Eigenlijk wel weer lekker dat hij terug is. Gaat alles weer zoals het "hoort".Afgelopen woensdag ben ik naar een lagere school in Zoetermeer geweest, "de Touwladder". In Zoetermeer loopt een project over sport. Ze hebben ook een soort van zusterstad in Slowakije en daar hadden ze een gesprek mee via de video over ...sport! Ze hadden gevraagd of ik daar ook aan mee wilde doen. Het leek me wel leuk maar ook wel een beetje eng. Je kon natuurlijk alleen maar in het engels praten met elkaar.Vreemde talen praten vind ik eng dus ja, ik was best wel zenuwachtig. Maar het was erg leuk.Ze vroegen daar van alles over trainen e.d. Via de telefoon en een camera konden we dan rechtstreeks met elkaar praten.!!Hartstikke gaaf!!Aanstaande dinsdag ga ik naar Hilversum voor opnames voor het r.v. programma "Buya". Als ik weet wanneer dat uitgezonden gaat worden horen jullie dat van me. Doei, tot volgende week!!!xxxx
...............................................................................*

21-06-2004 18:35 - KAMPIOEN !!
JA, het is gelukt, ik ben voor het eerst in mijn "turncarriere" Nederlands kampioen Topsport geworden!!Helemaal te gek natuurlijk! Wat een weekend.Ik kon het zaterdag gewoon niet geloven.Nederlands kampioen allround! Na de vloer voelde ik me al wat lekkerder. Ik had pijn in mijn voet en met inturnen deed het echt zeer.Maar die 8.762 maakte heel wat goed.Sprong daarna en dat lukte ook aardig.Ik stond toen ruim 1 punt voor op Renee maar daarna ik moest nog brug en balk.Voor balk was ik s morgens nog echt bang! Ik zei t nog tegen mijn moeder in het hotel.Brug ging lekker, een 8.6 en daarna balk dus. Maar Renee moest nog brug en haar favoriete toestel is brug. Ze had niet voor niets de toestel finlale op het EK!Ik moest van mijn groepje als 1ste en wist toen al dat ik ongeveer 0.8 punten kon verliezen om 1ste te blijven maar ik haalde gewoon een ruime 8.8 op de balk.Met ruim 1 punt voorsprong op nummer 2(dat was natuurlijk Renee) werd ik 1ste all round maar ook 1ste van alle junioren.Van Dayra en Maryna had ik ook gewonnen terwijl die als 8ste en 12de waren geeindigd op het EK Allround.
Mijn weekeend kon niet meer stuk. Morgen schrijf ik weer verder want ik moet nog naar mijn gastgezin en ook naar bed.Ik ben eigenlijk best wel moe. Tot morgen!! xxx Danila p.s. Ik zal ook wat nieuwe foto's erbij zetten van van het weekend.
...............................................................................*